Sweet Potato držím palce, ať máte co nejlehčí průběh ![]()
Koronavirus
Ale to jste si pro ten koronáč nemuseli jezdit tak daleko ![]()
Sorry, přeju samozřejmě hladkej průběh!
barbucha No jo, ale v Praze už skoro nemáš šanci, to by musela někam na venkov!!! ![]()
Garfie Druhé dítě je negativní, muž s námi nebyl. Na test má jít tak ve čtvrtek. A ano, pro ně je karanténa delší, 15 dní. Protože je teprve třeba nakazíme. To je v podstatě logické.
Děkuju všem!
Zatím nám nic není (ale už se pozoruju, ne že ne)
barbucha Ono kdo ví, jestli jsme ho tam jen nebyly vyvenčit![]()
Sweet Potato taj hladký priebeh prajem
Sweet Potato Pěkný suvenýr :-(. Ať jste všichni brzo v pořádku
.
Tak PES je na dohled 5.stupni (dneska 71 bodů) a Havlíček teda už připouští, že směřujeme ke 4.stupni
K jakémupak 4. stupni? K 3,5 přece. Ať žije salámová metoda
!
(Naivně) doufám, aby to teda bylo aspoň už od středy jako u vás, jak navrhuje Hamáček a ne zase podle Havlíčka zbytečně prodlužovat agónii až do pátku jak v říjnu. I když bych se v tomhle Kocourkově vůbec nedivila, kdyby nakonec vylezli s jakože kompromisním čtvrtkem anebo naopak kdyby zítra vyhlásili, že od úterý.
razorblade To je super s tou babičkou
!
To je mi líto. Přeju pokud možno co nejméně problémový průběh.
Sweet Potato Zlomte vaz! Ať jste bez příznaků.
Jo, je to docela ryclost, spolková vládá se sešla dneska, opatření od středy. Zavřené obchody neprodávající nezbytné zboží, kadeřnictví, školy a školky , zákaz konzumace alkoholu venku, zákaz shromažďování se speciálně na Silvestra, zákaz prodeje pyrotechniky a zákaz zpívání v kostele.....
Jen bych ráda podotkla, že současné celoněmecké přírůstky by znamenaly 3750 nových případů v ČR - aychom si porovnali, kdy se kde činí jaká opatření.......
To byla ta Kanada? Každopádně držím palce ať jsi bez komplikací ![]()
Sweet Potato soucítím a ať to dobře zvládnete..
A666 Ne ne. Ale Kanada je nadějná! Žádost o study permit byla schválená!
Zákaz prodeje pyrotechniky bych uvítala! A nakonec shromažďování na blbýho Silvestra taky.
Zavření provozoven, obchodů atd., tomu rozumim - ale s tím, že je stát nenechá zdechnout hlady. Což u nás teda moc nehrozí.
Ounz
Soucítit zatím není třeba. Zatím nám je dobře. Stromeček už máme a vše ostatní se dá pořešit třeba Rohlikem. Jo sakryš, mám něco na poště... A taky na rovnátka dítě nebude moc jít...prkotiny.
Snad se tu v karanténě nepozabíjíme. Ale fakt všem moc děkuju, je hrozně hezké číst tolik milých slov.
Sweet Potato no on je trochu oprud ta izolace doma, že člověk fakt nikam nemůže, holt je to výzva :)
Sweet Potato Tak at vam to vydrzi. A treba segry rodina se od ni vubec nenakazila. Deti I muz zustaly negativni;-). Tak drzim palce.
Karja vida, jak se šikovně izolovala!![]()
Sweet Potato
držím palce ať jste v pohodě
Ounz Jo, například mi právě došlo, že nebudu moc jezdit pro obědy do hospody!
Sweet Potato no ale myslím, že dáme jídlo má tu variantu, že ti to nechaj za dveřma..tak leda tak. Ale nevím za kterejma, já to nezkoušela..a beztak budeš mít fůru času na vaření ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY