Sweet Potato Necháš si je vozit :-). Přeju, ať vám nic není, připily jsme si na to s moora před Rudolfinem, teda :-).
Koronavirus
Sweet Potato ne to rozhodně nemůže!
a 999 mi jde příkladem, jdu si nalít na vaše zdraví :)
Ounz ja teda furt vaham, jestli to smime vyuzit, protoze nam to muzou nechat leda pred vchodem, takze stejne z bytu vyjit musime...ale tak rohlik sme tak taky museli prevzit, jinak bysme nemeli co jist.
711990 no a respirátor máš? a stejně musíš minimálně vynést odpadky...já právě nevím, co "se smí" v tomhle případě, ale moc nevěřím tomu, že když projdeš chodbou s respirátorem správně nasazeným, zůstanou za tebou stovky obětí. Vždyť i za kontakt berou někoho, s kým si byl v kontaktu víc než 15 min bez ochrany, pokud si to dobře pamatuju..imho by ti to mohl spíš někdo sebrat, pokud to máš ke vchodovým dveřím daleko...
A666 Ne ne. Ale Kanada je nadějná! Žádost o study permit byla schválená!
Doprcic! Tak snad super lehky prubeh. Drzim palce.
a prijedes za mnou jo? Ha!
Jdu se zeptat jako blbec, protože už třetí měsíc všichni sedíme doma na zadku a předpokládám, že to tak mají všichni, ale asi ne. Proč se ta čísla zas tak horší? Nedodržování sociálního distancu?
Mirka vsichni prece nemuzou sedet doma![]()
Sweet Potato jejda, držím palce, ale já mít možnost tam jet, risknu to taky. Doufám, že zůstanete bezpříznakoví. A blahopřeju ke Kanadě ![]()
Ounz Na zdraví brambůrce rozhodně připij :-),
My jsme před tím Rudolfinem o tobě mluvily, že bys mi mohla poradit :-). Nakládala jsem kimchi a v tom receptu bylo opakovaně upozornění, že by sůl neměla být jodizovaná. Myslíš, že ten jód může zastavit ten proces kvašení? Mám mořskou, ale stejně je jodizovaná.
viktorka_od splavu ale to já chápu, co nechápu, je ten nárůst. Proto píšu, že jsem doma a fakt nevím, co se děje venku. Takže je to důsledek rozvolnění? Nebo se to neví ...?
Připíjím na lehký průběh všem pozitivním. Nějakým růžovým sektem.
K jakémupak 4. stupni? K 3,5 přece. Ať žije salámová metoda
!
(Naivně) doufám, aby to teda bylo aspoň už od středy jako u vás, jak navrhuje Hamáček a ne zase podle Havlíčka zbytečně prodlužovat agónii až do pátku jak v říjnu. I když bych se v tomhle Kocourkově vůbec nedivila, kdyby nakonec vylezli s jakože kompromisním čtvrtkem anebo naopak kdyby zítra vyhlásili, že od úterý.
ale zakaz ohnostroju na Silvestra mi udelal radost,to by se mohlo zakazat na furt.
žluťásek Tak to máme: Hamáček středa, Havlíček pátek, Blatný úterý...ještě čtvrtek je volný!
Sweet Potato Babiš čtvrtek a ještě by se mohl vyjádřit Prymula nebo Vojtěch s návrhem pondělí od 17.32 ![]()
Sweet Potato mozna se vyspite a bude zavreno.![]()
žluťásek A hodná teta Alča to zkusí ukecat na sobotu.
Hlavně příští týden neposílejte děti do školy![]()
, pokazíte si Vánoce. Super, tak však proč by chodily do školy, budeme mít pěkné Vánoce a doma maturanta, který nepůjde rok před maturou do školy.
Renusatko To někdo řekl?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY