Já měla na to podmáslí větší chuť... ale to se nedá, nedá!!
Koronavirus
711990 a mužská část rodiny byla na testech? Jak dopadli?
711990 Protože se to dotřiďuje ručně na pásech.
Bych si myslela, že i bez covidu se to děje s nějakými ochrannými pomůckami. Zdá se mi to jako šílená blbost.
Evaeva zitra jdou, jsem zvedava;)
711990 to já taky, budu držet palce. Muž je teď v karanténě, zatím neoficiálně,na testu byl v pátek, byl negativní, ale to bylo teprve třetí den, takže v úterý jde znovu. Děti měli mít zítra kroužky, no nemám koule na to je tam poslat.
žluťásek už na jaře nesměli karanténíci třídit - bylo to peklo, přeplněný popelnice papírovejma taškama od Rohlíku a Dáme jídlo
mě jako vzornýho třídiče to neskutečně sr.alo, ale prej kvůli tomu dotřiďování, no...
711990 já vim, žes tohle psala, děsný docela. Do pátku to vydržíš! (přiznám se, že sem se pak v sobotu doslova vyřítila ven :) )
barbucha tak si to necháš deset dnů doma a pak to vyhodíš, ne?
711990 díky. Zatím mu nic není, tak uvidíme.
Jinak k dotridovani by nam urcite dala nejvic informaci Garfie a jeji bratranek! Ja mam dojem, ze ty plasty se snad tridi jen tam, kde se dal prodavaj a ze jinak jdou do spalovny? Nejsem si jista, ale bylo to myslim vysvetleny v tom jeho dokumentu:) Je vlastne nekde dostupny ke shlidnuti?
barbucha Bože
, nemohli by se už dohodnout? Služby, to je jistě i fitko, že
?
Fitko je ze služeb braný jako sport stejně jako bazény. S tím jsi přece nemohla počítat, že ty by zůstaly?
Mluvilo se o výjimkách jen pro ty služby, které by mohly stoprocentně garantovat ta přísná opatření 1 zákazník na 15 metrů, konkrétně bylo zmíněno jen kadeřnictví. Ale osobně se raději úplně nespoléhám ani na to. Už to, že chtějí nechat obchody s ohledem na ta čísla, je hodně odvážný krok a nezbývá doufat, že to bude stačit.
barbucha tak si to necháš deset dnů doma a pak to vyhodíš, ne?
To už budu milánku bydlet na chodbě páč se do bytu nevejdu ![]()
barbucha A kdo je objednaný do kadeřnictví na středu? Já.
wendulka Tak doufala jsem :-D, tajně, že to alespoň chvíli vydrží.
whiskas a co koupit si tu mašinu domu, to by nebylo řešení? ![]()
RoSa Co? TU mašinu :-D? Cvičím na více mašinách :-D, ale jde mi hlavně o ten "pocit". Základní vybavení doma mám, ale doma to není ono. Tak nedá se nic dělat, jen bylo fajn si po dlouhé době zase skočit do fitka. Alespoň se bude na co těšit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY