Ounz no jasne, mam ffp2 a chodim v nem prave i s odpadkama, nejezdim vytahem a tak. Spis aby se to nekdo nedomaknul a pak me nekde nenaprasil, evidentne sou toho sousedi schopny. Ale pokud jim to udela radost, klidne ty smradlavy pliny budu skladovat na chodbe do konce karanteny![]()
Koronavirus
Sweet Potato Kubek, s pláčem v hlase prosil všechny, opakovaně.
Mirka je to virus, to proste nezastavis, to byla mozna sance pred rokem.. ale spis ne. lidstvo fakt neni vsemocny. chapu teda nac se ptas, ale myslim ze tomu nejen neslo zabranit, ale jeste spousta okolnosti tomu jde naproti. pred tim rozvolnenim nebyla situace dost dobra aby to zas hned nevylezlo, myslim ze to vedeli vsichni, jen (opet) nekteri doufali ze to jako nejak pocka po svatcich
imho by to slo nahoru i bez rozvolneni, protoze lidi si rozvolnuji sami - a ja se jim nedivim. proste chceme zit normalni zivot.
Sweet Potato Přeji hladký průběh.
Tak to vypadá na úterý. Znova hospody a služby ![]()
Tyvole vode zdi ke zdi! Chtěla jsem si dát to podmáslí, ale jdu si votevřít flašku.
711990 Jak tě čtu, tak my došlo že mi teďvlastně nesmíme třídit odpad! Holky odnesly pytel plastů těsně předtím, než my došly ty sms.
Sweet Potato jezis to je taky hrozna blbost tohleto
a ten tridenej odpad je vlastne proc?
barbucha Bože
, nemohli by se už dohodnout? Služby, to je jistě i fitko, že
?
Jo! A kadeřníci, manikury... ![]()
barbucha Takže komplet. Dík.
711990 Protože se to dotřiďuje ručně na pásech.
barbucha Mám pocit, že říkali, že kadeřnictví snad ne, ale slyšel to manžel.
Sweet Potato achjo, to mi nedoslo vubec.
barbucha no a neradila jsem, že podmaslí první ne? Mi už připadá, ze to už ani neni reality show.
999 to slyším poprvý, já sem dělala podle tý maangchi a ta to myslím nezmiňuje..že by jod vraždil kvasnice? vždyť já to dávám i do chleba..jediný o čem vím je, že musíš dodržet ten poměr sůl a zelí, aby to správně kvasilo a neplesnivělo. Fakt nevím..
711990 fuj ty máš sousedy. Ale za výnos odpadu a odebrání si zásilky tě nikdo šikanovat nemůže.
Ounz Díky, já dám vědět, jak to dopadlo. Jako už vím, že jsem na 100 procent nedodržela poměr zelenina - kašička. Té jsem dala určitě víc.
Ounz no, nekam jsem to uz psala, ze zavolali mestaky na remeslniky v byte pod nama, ze jsou tam 3 a nenosej uvnitr! rousky....ale tak snsd to bude ok:) a ja uz jen do patku a pak jsem volnaaaa!
Návrh ministerstva zdravotnictví podle těchto informací počítá s tím, že vláda by znovu zavřela restaurace, které by se vrátily do režimu výdejních okének, dále hotely a také provozovny služeb, jako jsou kadeřnictví nebo fitness centra.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY