Karja Pozitivní můžeš být i měsíc a delší dobu. Infekční období je spíš před příznakama a potom už se hodně snižuje. 14 dní od pozitivního testu už to bude v pořádku. Obzvlášť pokud žádné příznaky nemáš.
Koronavirus
Sweet Potato ehm... "gratuluju" :D a preju mirnej prubeh, aby z toho suvenyru byla jen vtipna prihoda a nic horsiho.
Jinak zkousel jste se nekdo prihlasit do celonarodniho testovani? To je porod! U nas vsechno plny uz od vikendu, nejspis kvuli lidem, co potrebujou test na navstevu do domova duchodcu. Nakonec jsem zacala prolejzat stranky nemocnic v okoli a rezervacni system nemocnice v Rychnove nad Kneznou se zda vsemi zapomenuty, protoze nabizi dafo cerstvych terminu (no, spis jsem tam stastnym omylem vlezla ve chvili, kdy to nejspis spousteli, protoze zacali pridavat najednou jeste dalsi dny)... takze se s mati kvuli navsteve babicky potahneme hodinu do Rychova a hodinu zpet... :D
razorblade Já koukala, ne že bych chtěla test, ale protože jsme se o tom bavili a zajímalo mě to. Takže naprosto beznadějně vybrakované termíny, prakticky okamžitě po spuštění. Učitelké jsou docela volné, což vyvolalo debatu, jestli můžeš jít, pokud ti nějaký spřátelený ředitel školy dá potvrzení, že jsi jeho zaměstnanec a tím to končí, nebo se to někde registruje a mohl by z toho mít problémy.
razorblade z Prahy hlásím, že v pátek se podařilo přihlásit se do vojenské, ale za chvíli bylo beznadějně plno. Ale dnes otevřel rezervace Motol a bylo to bez problémů, máme ho blíž. Akorát bych ocenila drive-in, ale ten před pár týdny zavřeli a už neotevřeli.
Táta dostal termín na kyčel, oběhává předoperační vyšetření. Doufám, že tentokrát to stihne, ale skoro se bojím, že zase ne.![]()
Renusatko no ale karja pise ze ma kasel. tak to neni bez priznaku
Ehm, sedíte všechny? Před chvílí mi volali z nemocnice...taková ta chyba, co se stane nejvýš jednou...vlastně dvakrát za deset let.
![]()
Sweet Potato no nene... Aha obě, vidím. No tak gratulace ![]()
andulka01 Obě![]()
Sweet Potato tak jestli ne třikrát, tak super!!!
viktorka_od splavu Tak já nečtu vše
. Kašel má naše kolegyně z jiného patra ještě dva měsíce po nemoci (dost) a už minimálně měsíc je v práci, poslal ji do práce normálně doktor. Chodí s náma na obědy a jezdí s kolegou autem a vídá se s rodičema i vnoučatama. Ono i to, že máš nějaký příznak neznamená, že jsi infekční, ale podle mě to nijak nezjistíš, takže snad už alespoň tohle se ví, když se všichni vrací normálně do práce.
Potrefenáhusa Nestraš! Jako že mi za chvíli zavolaj, že ta druhá, co vyšla negativní, je ve skutečnosti pozitivní?!![]()
Sweet Potato gratuluji! Mám radost s tebou. ![]()
Sweet Potato Hahaha, tak to je teda "vtipný". Doufám, že nezavolají pozítří, že to byla zase chyba...
(Pardon
)
Sweet Potato no tak aspoň máte vtipnou historku do rodinné kroniky :))) Ježiši, to je fakt blázinec, ale hlavní je, že jste ok :)))
Sweet Potato no nene![]()
Sweet Potato gratuluju :)
Sweet Potato To je vtipné, ale pro vás to dobře dopadlo. Opačně by to bylo horší.
Sweet Potato Opakuju se ....ale to si děláš prču?? ![]()
Tak to je fraška, fakt. Gratuluju pochopitelně....
Garfie a diky za odkaz na film, pustim ho sambovi! porad o nem totiz mluvim:) a teda za tu plechovku![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY