Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Isca
4895 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 13:07

continuity Dík za odpověď, tam je trochu problém, že rodiče se s tím spokojí, a na žádnej test se jim nechce, pokud nejsou nuceni oficiálně . A sáhlodlouze mi vysvětlují, že se mně, která u nich mezitím celou sobotu šúrovala otcův pokoj včetně oken, se to vůbec netýká.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 13:08

Garfie pouzij reklamni letaky!

Online baltik
4992 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 13:09

Isca a pak si budou politici stezovat, ze lidi nechteji chodit na testy a vymyslet, jak to udelat, aby chodili, koho jineho by tam uz mela hygiena/PL poslat???

to uz jsem tu psala, ze kolega odvezl svou maminku do nemocnice s covid plicemi, nechal tam vsechny kontakty  a neozval se mu vubec nikdo, tak si jen sam naridil 10 dni karantenu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. prosince 2020 13:17

Isca já myslím, že kontakt jde na test, až po vytrasování. Tomu bratrovi hygiena volala, nahlásil ho? Případně by mohl jít alespoň v pátek na ten antigenní, pokud by se mu ještě podařilo se někam objednat.

Offline Garfie
28628 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 13:19

711990 Už vidím bambusový zubní kartáček nebo tak něco zabalený v letáku z Kauflandu!!!

(pochopitelně letáky nám do schránky nesmí, ses zblánila???)

Offline barbucha blogger
36103 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 13:21

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 13:44
Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 14:35

Garfie ups! Teda nemate to jednoduchy. Mozna by potesily ty mrkve v papirovym pytliku co vymyslela velka mala od Karja :D

Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 15:05

Isca zavolej svoji obvodni a porad se, klidne bych volala i te rodicu. mne taky nic jinyho nezbylo jako kdyz jsem vylozene o ten test pozadala tak ho neodmitli

Offline tv
4287 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 15:15

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 15:17

tv pěkně..!

Offline clothilde
2063 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 15:26

V Holandsku se ceka na tiskovku s premierem...

Vypada to na zavreni vseho, krome obchodu s potravinami, od dnesni pulnoci do 19. ledna...

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 15:30

Pavlena ja to beru tak, ze zadna firma na svete by si nelajska pustit do sveta neco, co napisuca desitkam milionu lidi, aniz by si nebyla jista, ze je to ok. Takovy ty bezny nezadouci ucinky neresim, ty ma kazda vakcina

Offline Dadoo
11714 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 15:30

Dnes druhý pokus o test a úspěšný. Přesně na čas, volno, prázdno. 

Jsem negativní. 

Offline Isca
4895 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 15:31

baltik No, skončí to samozřejmě samonaordinovanou karanténou, možná s nějakou tou noční letmou návštěvou kanclu (příliv a FÚ na nikoho nečeká). Evaeva Jestli je otec nahlášený na hygienu, je velká neznámá - zasekli jsme se na tom "paní doktorka (myšleno PL) o tom ví" - asi čas ukáže, nebo taky ne. viktorka_od splavu Bohužel, mám stejnou PL jako naši, sice milá paní, ale po jarní zkušenosti, kdy rodičům s vysokými teplotami, kašlem a dušností sdělila, že to Covid není a na testy je nepošle, a mě do telefonu pak, že kdyby teda oni sami chtěli, a moc na tom trvali, že ano, když se teda tak moc bojím o svý zdraví ( jsem hysterka, co už), jenže seklo se to na tátovi - on nikam chodit nebude, radši si v klidu umře doma, jen máme kontrolovat, jestli ještě žijou  

Offline whiskas
21131 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 15:41

Dadoo Gratuluju .

Offline continuity
43573 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 16:01

Pavlena neotestované vakcíny bych se nebála, i kdybych byla v tomhle bojazliva. Bez se to začne očkovat tady, tak bude tolik dat z jiných krajin.

Jinak vývoj vakcíny trvá vcetne testování dlouho i kvůli tomu, že se musí dlouho čekat, dokud se samovolne se nakazi dostatek lidí v kontrolní skupině. To u Covidu problém není, virus v tomto hezky spolupracuje. Ty pozdní následky jsou možné, ale otázka jsou pozdní následky Covidu - o těch nevíme zas o tolik víc. 

Offline Garfie
28628 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 16:17

711990 Jo, to by asi prošlo, zvlášť mrkvička ze zahrádky!!! Karja má inspirativní dceru!! 

tv Skvělý!!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. prosince 2020 16:19

Isca pokud tvoji rodiče dodrží karanténu, tak asi není potřeba se testovat, pokud nemají příznaky. Taky záleží s kolika lidmi se viděli od té potenciální nákazy.

Offline wendulka admin
16661 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 16:24
Reakce na whiskas:

wendulka Tak doufala jsem :-D, tajně, že to alespoň chvíli vydrží.

​Aha. Tak to já spíš tajně doufala, že s tím přechodem do trojky, kdy jim sice čísla nakažených klesala, ale zároveň klesal počet testů a procento pozitivních zůstávalo vysoké, ještě počkají, protože jinak si koledují o malér.

Nicméně i s tím vědomím jsem do fitka vyrazila taky (včera počtvrté), že to nevydrží. To zase nezapírám, že se nedalo odolat.

A zároveň jsem tajně doufala, že s ohledem na vývoj zavřou už od zítra, no teď to zase vypadá, že až od pátku. Ach jo, my si fakt ten říjen zopakujeme ještě jednou.

Sweet Potato To je skvělý!!!

Dadoo I tobě to moc přeju!