Tak Tonda i sambo sou negativni. Takze jsme to bud prodelali vsichni pred delsi dobou a pozitivni sem zustala ja nejdyl, nebo se nenakazili. Takze zase nic nevime:)
Koronavirus
wendulka Tak jistě, ale když už to otevřeli ... No, zapomněla jsem, že tady stále panuje chaos. Nicméně, radost jsem měla i z těch pár dní a užila jsem si to. Navíc jsem měla fitko v podstatě jen pro sebe :-D.
711990 to je dobře. Můžeš samba poslat na protilátky.
Evaeva jako ja bych byla radsi kdyby byli pozitivni, aspon bysme meli jasno no. Asi oba pujdou na protilatky.
Tak tu máme novou funci/trafiku - vládní zmocněnec pro očkování! Hádejte kdo to nejspíš bude?
711990 chápu. Akorát teď před svátky by vám to mohlo zkomplikovat návštěvy. Nevím, teda jestli protilátky dělají i malým dětem, těm odběrům se snaží spíš vyhnout, si myslím.
Sweet Potato docitam zpetne a nestacim se divit. Ale hlavne ze jste v poradku a dovolenou ani vzpominky nic nepokazilo.
Mne prave prislo upozorneni, ze mi za 2 mesice konci pas. Teda honem budu spechat pro novej.
andulka01 no trafikou bych to zrovna nenazývala, bude s tím hromada práce, když se to ma udělat dobře. Takže funkce jako taková je potřeba, je to nová agenda. Druhá věc je, kdo to dostane na starost.
711990 U děti nejsou stanovené referenční hodnoty, takže se to nedělá. Jestli teda není nějaká změna.
Renusatko achjo, to je blby. diky
Tak Tonda i sambo sou negativni. Takze jsme to bud prodelali vsichni pred delsi dobou a pozitivni sem zustala ja nejdyl, nebo se nenakazili. Takze zase nic nevime:)
no a kdo to svadel na Tondu, ze to pritahl ze hriste?! :D
razorblade asi jsem omylem olizla klouzacku ja![]()
Sweet Potato stejne postizeni byli na stejnem odberovem miste, nebo zpracovani ve stejne labine..?
Pavlena Stejné místo, stejná laboratoř (FTN)
To si fakt dělají p....l? Zavřou restaurace v pátek ale otevřou ski areálu, aby nula od nuly pošla? Budeme podle psa ve stupni 5 než to teda konečně nějak začnou řešit? Fakt jako blbci, nepoučili se a hodlají si to zopáknout ještě do třetice ![]()
Sweet Potato No nekecej, já si zrovna čtu v hospodách, že jsi nenašla místo u stolu a říkám si WTF...
. Samozřejmě gratuluju.
A666 Tak otevřou jen vleky, takže nula od nuly pojde, řekla bych.
whiskas Blatny rikal, ze horky napoj na svahu si lidi budou moct dat. Tak asi jen okynka?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY