711990 Ale my tady máme popelnici na plechovky teprve tři týdny a já si ještě nezvykla!!!
(zato když jsem se vrátila poprvé z JP, nebyla jsem schopná plechovku vyhodit i když se tady ještě tehdy vůbec netřídily!)
Koronavirus
Sweet Potato kdyby vám řekli rovnou, že jste negativní, tak si toho ani nevážíte ;) jinak super zpráva :)
razorblade mne se ani nepodarilo zjistit, jestli je u nas do toho testovani nejake misto zapojene. Na te mape na strankach ministerstva je nase lokalni nemocnice oznacena jako ze bere jen lidi s zadankou a na strankach nemocnice jsem se nikde nedocetla, jestli se do toho jejich normalniho registracniho systemu muzu prihlasit a oni my tam udelaji tu e zadanku pred testem a tim je to vse splneno?
nakonec jsme se s manzelem objednali jako samoplatci do vedlejsi obce, abychom mohli za rodici a neohrozili je
Kristepane, to je bordel!!
Sweet Potato ehm, potvrzuje to moji domnenku, ze se ty testy obcas tak jaksi patlaji...
Kazdop.gratuluju, mate takovy maly darecek... ![]()
A jinak jsem zjistila, ze se diky jakemusi vedlejsaku muzu dostat prednostne na ockovani. Tak me to prekvapilo (jsem myslela, ze s VPP se vubec nepocita), ze vlastne nevim, jestli to chci..!?!?
Chci to (pane Lorenc)..??
A to máš recht. A navíc bych si tu neužila svých 5 minut slávy.
Jinak prý měli nějaký softwarový problém, nestalo se to jen nám, ale docela hodně lidem. Nemocnice se to teď snaží nějak napravit.
Takže doufám, že nás všechny nepoženou na nový test. A že vám sem nebudu zítra zase psát!
Pavlena půjdu klidne místo tebe
. Já už přemýšlím, jestli byse nešlo nějak naočkovat v zahraničí než to tady matlalove rozjedou.
Hloupě se zeptám - otec byl ve čtvrtek v kontaktu cca hodinu se svým bratrem, v jeho bytě, bez roušky, v neděli bratra odvezli do špitálu, byl Covid pozitivní. Otec se ptal dnes jejich společné obvodní doktorky, co má dělat, ta mu řekla, a´t dodržuje karanténu (jak dlouho, neřekla) a jen kdyby se cítil nemocný, má jí zavolat, že mu vystaví žádanku. To nechodí kontakty na test automaticky?
continuity jediny benefit osobne vidim v tom, ze to usnadni (mozna i umozni!) cestovani.
Garfie my nemame vubec, ja to hazim taky do beznyho:)))
Sweet Potato ježiš to je super, gratuluju! ![]()
tak to budou opravovat statistiky asi... a PES poskočí dolu
Pavlena no ono i vyhnout se nemoci s nejasnymi nasledky nemusí být až tak na zahozeni.
Pavlena chces to! :D ja teda furt doufam, ze tech internetovych hrdinu, kteri se nenechaji ockovat, protoze jim to zmeni dna/je to delany z potracenych plodu/je v tom cim/dosad si vlastni oblibeny hoax, bude tolik, aby se na me ockovani dostalo co nejdriv. :D Chci ho kvuli usnadneni zivota a hlavne cestovani!
Sweet Potato ajaj, vadná elektronka z Katody Olomóc?
Isca no já bych si trochu přimyslela nějakou únavu a škrábání v krku a chtěla tu žádanku. Praktici mi někdy přijdou jak kdyby to platili oni sami.
Dekuji moc za odpoved.
Isca Záleží, na koho narazí. "Moje" paní z hygieny chtěla karanténovat a nechat testovat i sousedku, se kterou jsem mluvila 10 minut mezi dveřmi, protože jsme neměli roušky. Vím ale o lidech, kteří byli celý víkend s pozitivním, ale hygiena je vyloučila, vytrasovala jen manželku toho pozitivního.
continuity razorblade zmeny DNA se nebojim, ani cipu, jen si myslim, ze vyhnout se narychlo spichlemu ockovani s nejasnymi nasledky taky nemusi byt az tak k zahozeni... ![]()
711990
ježiš, tak mě nestresuj, aspoň že Kryštof už jezdí prakticky jenom na Vánoce!!! (zas budeme kupovat noviny, abychom měli do čeho zabalit dárky
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY