Kokoska Asi. Evidentně další update
. Uvidíme, co zase vymyslí za další variantu
.
Koronavirus
Prekvapivo:
„PES nebyl vytvořen dobře,“ řekl Blatný
paktofonika Asi nevybrali vhodnou rasu
.
Já asi začnu věřit všem těm konspiračním teoriím, protože mi přijdou věrohodnější než realita..
![]()
A666 Mynář zasněžlil, no...
bram mně se líbí ta teorie s mimozemšťany ![]()
whiskas měla by to být už konečně kočka
Já asi začnu věřit všem těm konspiračním teoriím, protože mi přijdou věrohodnější než realita..
![]()
A666 Já nevím...asi chce Babiš skoupit restaurace, ale o lyžařská střediska zatím nemá zájem...![]()
Magráta a která z těch mnoha? :))
A666 Tak otevřou jen vleky, takže nula od nuly pojde, řekla bych.
to je jedno, důležité je, že se zase budou potkávat skupiny, co by se jinak nepotkali.
Prekvapivo:
„PES nebyl vytvořen dobře,“ řekl Blatný
Možná by mol specifikovat která část - jetli index rizika anebo ta tabulka opatření (za mě b je správně). Ale oni se už připravují na změnu metodiky se započítáváním antigenních testů, to jim na nějakou dobu vylepší čísla (a pak se nestačíme divit)
andulka01 no jasne, Osvetimany gletcher![]()
To si fakt dělají p....l? Zavřou restaurace v pátek ale otevřou ski areálu, aby nula od nuly pošla? Budeme podle psa ve stupni 5 než to teda konečně nějak začnou řešit? Fakt jako blbci, nepoučili se a hodlají si to zopáknout ještě do třetice
Jako já nevidím na lyžích fakt žádné riziko. Máš tam rukavice, přilbu, buď s krytem nebo i zakrytou pusou a brýle. Pokud si můžeš dát u stánku maximálně čaj a seš tam na pár hodin, tak tam neprostojíš půl dne.
Oproti naší doktorce, které je 72 a roušku si skoro nenasazuje a denně jí tam sedí u stolu 30 lidí, to vidím jako úplně nerizikovou činnost.
Renusatko tyjo, nevím, ale my jezdíme lyžovat s partou, naši to samý, a to s lidma se kterýma se jinak během týdne nepotkáváme (ne s rodinou ani s kolegy). na lanovce kecáme, vyměňujem placatky s občerstvením.. navíc se kolikrát lidi domluví a jedou jedním autem..
Renusatko Vidim to podobne, pohyb na cerstvem vzduchu je zdravy. Navic to nevypada na fronty u vleku.
Renusatko Já taky netuším, proč ti lyžaři tak vadí.
viktorka_od splavu A ty myslíš, že když se lidi nebudou chtít chovat na sjeydovce teď jinak, tak se budou chovat jinak doma? Je to stejný jako s oslavama, zavřenýma hospodama. Kdo chce tak se stejně celou dobu setkává a tohle vše normálně dělá. Kdo nechce, tak to nebude dělat ani na sjezdovce, když tam jedeš na chvíli.
A nechápu, proč, když opět zavřeli školy, nemůže být online vyučování. Jsou to dva dny a před vánocema, ale stejně, vždyť jim odpadá pořád něco.
brrr mně třeba nevadí (osobně mi nevadí nic), ale rozhodně bych to neoznačila za "bezrizikovou" činnost u které se nelze nakazit. ledasčím![]()
Renusatko no jak říkám, mně to v nejmenším nevadí a myslím že pokud nepůjde opravdu do tuhýho stejně to budou lidi naprosto ignorovat (a valná většina i pak), takže bych nezakazovala nic. jen teda nesouhlasím s tím, že je to bez rizika nákazy, to fakt není. ale měl by si to každý vyhodnotit sám
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY