Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 07:44

Isca  budou malí korona-mimozemšťánci inseminovaní vakcínou našim ženám?

​No jasně a to je taky důvod, proč nebudou očkovány těhotné ženy. Pro mimozemšťánka by nebylo místo! ;)

Offline Myrtila
5433 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 08:23

Vlm Ano, jsou. 

Offline nika
685 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 08:31

RoSa takže zjevně usoudil že by z toho nic nekáplo. asi už je to rozporcovaný

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 08:56

Isca  budou malí korona-mimozemšťánci inseminovaní vakcínou našim ženám?

​Což o to, ženám je vakcínou inseminovat můžou, my to nějak zvládneme, ale dovedeš si představit tu paniku, že by mohl být inseminován muž???

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 09:20

Jak vite, ze se mimozemstanci nevyvijeji ve strednim uchu a ziviny si neberou z mozku hostitele, ha?

Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 09:22
Reakce na Kokoska:

Jak vite, ze se mimozemstanci nevyvijeji ve strednim uchu a ziviny si neberou z mozku hostitele, ha?

​a mas to! Sairon

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 09:32

Já už se fakt picnu. Jeden z těch mých kontaktů (v mé tabulce č.2, z karantény vysvobozen aniž by byl do ní předtím zavřen) právě vytrasovali.

Offline continuity
43560 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 09:42

Sweet Potato a vytrasovali ho přes tebe nebo někoho jiného?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 09:48

Tak me napadlo,ze pokud by nahodou vyslo najevo,ze kterakoli z tech vakcin na covid jaksi neni uplne ono a nakonec by mela nejake vyraznejsi nasledky...tak lidstvo mozna doockovalo.neumim si predstavit,co by to udelalo se skupinou antivax (tou uz pred covidem)a kolik lidi by zcela ztratilo duveru v medicinu a statni moc.

Zaujalo me,ze vakcinu (nevim ale kterou) zkouseli na naprosto dokonale zdravych lidech,nesmeli ani kourit nebo mit vysoky tlak,takze prostor pro to,aby se nekde neco pokazilo,je podle me docela velky,protoze to zkouseli na nerealnem vzorku populace. 

Edit:samozrejme se asi vsechny vakciny se zkouseji na zdravych lidech (netusim,jestli i nekuracich),ale proste u nemoci,kde je zrovna vysoky tlak zasadni rizikovy faktor,ale na lidech s nim se to nezkouselo,mi to prijde trochu jako mozne budouci riziko.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 09:57

Jiná Realita skoda, ze te neprizvali, kdyz tu vakcinu vyvijeli :) 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:01

jinx vis co u tebe fakt nechapu?tu spickujici jedovatou potrebu.

Chapu,ze se mnou nesouhlasis,zrejme me z nejakeho duvodu nemusis,ale nechapu,proc jsi jediny clovek v celem tomto prostoru,ktery vzdycky vyskoci s usklibavym posmeskem.jinak na me az na totalni vyjimky nereagujes.

Jen jsem ti chtela rict,ze mi to prijde zvlastni a ze jestli takhle jednas i v realu s lidma,kteri se ti nelibi,tak je mi jich lito.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:06

Jiná Realita ach jo... tak jo :)

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:33

Jiná Realita doufam, ze to % lidi brojicich proti ockovani je ve svetove populaci tak male, ze se neprestane s ockovanim proti obrne, zaskrtu, tetanu a dalsim lahudkam, i kdyby se nejake nezadouci ucinky anticovid vakcin projevily. Ta vakcina se nevyviji od nuly z niceho, jsou zkusenosti s ockovanim proti chripce, proto to taky mohlo vzniknout tak rychle. Mimochodem, ockovani proti chripce taky urcita cast lidi nesnasi moc dobre. 

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:34

Jo, tak oficiálně začínají paltit opatření pro č.stupeň ve chvíli, kdy číselně už jsme na pětce. Ach jo, mě nebaví to pořád odhadovat správně

Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:40

A666  jj to je ta smula nas pesimistu, vzdycky mame pravdu a pritom ji nechcem!

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:40

A666 ja uz to ani nejak nesleduju a nectu toho tolik jako driv. Stejne s tim nic nenadelam, chovam se obezretne podle sveho nejlepsiho vedomi a svedomi, co vic. Ne ze by me to nestvalo, ale ti magori stejne vzdycky neco spatlaj, nad cim clovek krouti hlavou, a fakt na to uz nemam kapacitu. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:50

A666 A nase nemocnice postupne zavira covid jednotky a zrusila i extra sluzby k vypomoci. A zase se zavedly ARO spolecne seminare atd. Podotykam, osobne tam nejsem, ale zas tak malo novych pripadu nebylo ani pred dvema tremi tydny, tak to snad takova hruza nebude. 

Offline nika
685 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 10:54

Kokoska jo, to jsem slyšela taky o očkování proti chřipce, že to lidi  úplně dobre nesnášejí.prave mi to říkala jedna z těch zdrav.sester, že to byl zrovna její případ.naproti tomu manželka mého táty očkování proti  chřipce velebí, díky tomu pravidelnou chřipku nemá a když se stane ,tak s lehčím průběhem. Každopádně buď budeme očkovaní proti koronaci nebo zavření, jiná cesta není.

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 11:05

continuity No ode mne.
Prostě nějakému trasovači stála ve frontě.

Strašný, tolik ztraceného času a zbytečné práce x lidí.

Offline continuity
43560 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 11:10

Sweet Potato kdy tě vlastně potkal, vždyť to už bude pomalu po karantene? ja bych to snad vzala jako poukaz na bezplatný PCR test.