continuity Hele, to není špatný nápad. ![]()
Potkali jsme se v sobotu, karanténu měli mít do 21.12.
Koronavirus
Také vám připadá, že ten, kdo je mezi lidma skoro pořád, má ten covid spíše výjimečně? V mém okolí- prodavači se drží, známá má manžela řidiče autobusu- tak u nich nikdo. A kdo vyleze občas, chytí ho. Je to divný.
ionicera U nás to teda neplatí. z těch, kteří jsou pořád mezi lidmi a údajně to neměli, většina dle mého názoru prodělala jenomže to prohlásili za rýmu a nešli ani na testy ani do žádné karantény
Jiná Realita Na zdravých lidech se nová látka nebo vakcína testuje pokaždé a jenom úplně na začátku (fáze I), na webu je např. protokol třetí fáze od moderny a třeba kouření tam ve vylučovacích kritériích není, naopak nabírali lidi 65+ nebo lidi s vysokým tlakem, cukrovkou atd. (At least 25% of enrolled participants, but not more than 40%, will be either ≥ 65 years of age or < 65 years of age and “at risk” at Screening.)
Tak mame na pul druhou pro všechny 4 termin v Horovicich, starsi ma uz 3 dny rymu a ja se vcera vzbudila se zanetem nosohltanu. Jenze uz jsme byli v Praze
no u nas bychom volny termin neulovili stejne![]()
viktorka_od splavuNo jo, vy jste ti Moraváci. :-) To se směje manžel, že Moraváci si řekli, že covid je u těch blbejch Pražáků v Techtle metle a vesele se tam družili. ![]()
Tak jak jsem tu řešila, že tátu, kterej měl kontakt s pozitivním, nikdo netrasoval, tak je to vyřešený
v noci mu bylo špatně, projel se rychlou přes špitál, a co byste řekli? Má ho tam. A to si myslím, že oba dva, i máma, to asi měli, podle fakt typických příznaků, už v březnu.
ionicera muz to chytil v Beroune![]()
Isca ach jo
tak drzim palce
viktorka_od splavu Dík, celkem se o naše dost bojím, vzhledem k věku a zdravotnímu stavu![]()
Isca přeji ať se rodiče brzy uzdraví... ![]()
Isca Moc držím palce.
Dneska jsem se ptala ve dvou třídách, 2.a 4. ročník, jestli se dají očkovat.
NE! Ani náhodou! Je to ne prověřené, nebudou nikomu dělat pokusné králíky.
Byla jsem z toho trochu v šoku.. Nečekala bych podobné radikální názory u mládeže.
Řekla jsem jim, že jsou horší než důchodci, věří dezinformacím
tto je jim moc nelíbilo ![]()
Ale fakt mě to odmítání a ta popíračska argumentace překvapily.
Dadoo musíš vzít v potaz, že oni prostě nejsou riziková skupina ani trochu.
ionicera :-))) to je gol teda. nn na obchodnim jednani
viktorka_od splavu
Tak na obcchodní jednání nelezu. Ale je to dobrý.
viktorka_od splavu Dík, celkem se o naše dost bojím, vzhledem k věku a zdravotnímu stavu
Ježiš držím palce, fakt ![]()
A ja jsem v rodině za panikáře když mi nepřijde moudré, aby se brácha družil s příbuznými přítelkyně (kteří přijedou na víkend "načerpat Vánoční atmosféru", jinak je oba už 14 dní neviděli), když bude trávit štědrý den a další svátky u našich.... A šéf mých rodičů si hezky svolal na pondělí všchny pracovníky do práce najednou ![]()
ionicera dobre delas, je to riskantni:-))
Isca
drzim palce, ať jsou rodice brzo v pořádku
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY