Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Kora
příspěvků moje polička 19. prosince 2020 11:57

continuity ano, chápeš to správně.  Ja ji nabízela, ze půjdeme všichni na testy, aby mohla přijít.  To jsem ještě netušila,  že budu mít jasno.  Stejně nechtěla, jen ten pitomej salát si přeje.  Je ji osmdesát a je s  ni jak s malým deckem. Zkusím teorii možného přenosu přes salát, což vlastně nebudu lhát,  jen neřeknu všechno.

Offline Kora
příspěvků moje polička 19. prosince 2020 12:02

Karja

Hele ja to mam stejně jako bram . Když si něco vymyslím tak se to pak stane.  Covid skrizenej se střevní chřipkou, to jsem vopatrna. 

Online viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 19. prosince 2020 12:02

Kora no muzes ji povedete moji osobni zkusenost-po obede pripravenem manzelem, ktery se posleze ukazal silne pozitivni (v case vareni mu nic nebylo) jsem mela zazivaci potize a pozitivni pcr. a nemela jsem kasel ani rymu.

Offline Kora
příspěvků moje polička 19. prosince 2020 12:36

viktorka_od splavu nějak to vyvedu. Je to cely desnej vopruz.

Offline Karja
44901 příspěvků moje polička 19. prosince 2020 13:27

Kora Jo, ja to mam uplne stejne;-) Jen me to napadlo, stejne chces fabulovat;-)

Offline Černá kočka
1782 příspěvků moje polička 19. prosince 2020 13:46

Kora Já bych to řekla mamince na rovinu - až se uzdravíte tak za ní budete moc chodit bez obav, že ji nakazíte.

Offline barbucha blogger
36099 příspěvků moje polička 19. prosince 2020 14:16

Černá kočka 

Souhlasím.

Kora

Hele do lží se zamotáš, to je hned... nemá cenu něco vymejšlet

Offline continuity
43559 příspěvků moje polička 19. prosince 2020 14:17

Černá kočka já si představím mojí mamu a ta by hrůzou nespala. Dá se to říct i zpětně. 

Offline Kora
příspěvků moje polička 19. prosince 2020 14:40

Černá kočka barbucha já ji to hodlám říct až bude po všem.  Ona z toho ted bude úplně vyřízena a vynervovana s představou těch nejhorších možných scénářů.  Znám jí. 

Offline continuity
43559 příspěvků moje polička 19. prosince 2020 14:52

Sice očkování jede v jiném vlákně, ale dám to sem, ať nepodporují offtopic. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 19. prosince 2020 14:59

Kora kdyby maminka na salatu trvala, tak bych ho asi delala v gumovejch rukavicich a respiratoru, vsechny ingredience, ktery nejsou v plechoce nebo jinak dobre zabaleny, bych dukladne umyla a myslim, ze by to snad mohlo byt v pohode?

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 19. prosince 2020 15:06
Reakce na barbucha:

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 19. prosince 2020 15:06
Reakce na barbucha:

​Tak pro mě otázka není, jestli děti krmit nebo ne, ale jestli každý zvládne v půl roce rohlík. A když se po prvním soustu dusí, tak jenom hlupák do něj cpe druhý. Zažila jsem to v praxi, bagatelizaci těch opravdu závažných nežádoucích účinků očkování, od dítě moc sledujete, za týden přijďte na další dávku až po dokažte, že to s očkováním souvisí a že by se to nestalo stejně. No když se Ti to stane u dvou dětí po sobě, tak už netoužíš po třetím, abys to mohla vyzkoušet Tím si ten očkovací systém strašně škodí a vede pak k extremním názorům, nedůvěře atd.

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 19. prosince 2020 15:08

Omlouvám se, pokus nejde smazat a je obří

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 19. prosince 2020 15:22

mirajo ja se priznam, ze moc neverim tem zavaznym nasledkum ockovani. Protoze vsichni jen zmini, ze jde o strasne zavazny nasledky, ale nikdy nereknou konkretne o co jde. Anafylakticky sok, jasne. Ale zajimalo by me, co teda jsou ty jiny zavazny nasledky co nikdo nezminuje.

Offline Ginger
1220 příspěvků moje polička 19. prosince 2020 15:26

Kora nemas kamaradku, ktera by mamince tu trochu salatu udelala podle vaseho rodinneho receptu?

Online viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 19. prosince 2020 15:27
Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 19. prosince 2020 15:36

711990 autismus, regres ve vyvoji, autoimunitni onemocneni, krece, Guillan- Barre syndom... toho vseho se boji. Mela jsem znamou ktera po proockovani proti obrne v teenagerskem veku mela asi zanet michy a vyzadovalo to nekolik mesicu hospitalizace na detske neurologii a nasledne rehabilitace. Zustala bez nasledku. Takze obavy chapu a NU nepopiram, ale neverim tomu ze jsou tak caste jak odmitaci prezentuji ( tvrdi, ze kazdy z nich nekoho se zavaznymi NU nebo dusledky, to se mi nechce verit). Proste ockovani mize byt take nevezpecne, ale porad je riziko nebezpeci radove mnohem nizsi nez u onemocneni proti kteremu se ockuje. A nekdo si toho cerneho petra vytahne

doplneni: vim ze s autismem je to davno vyvracena teorie, ale nekteri se toho proste boji a zadna studie jim nevymluvi jejich zkusenost

Offline AprilTwelve
1032 příspěvků moje polička 19. prosince 2020 15:44

Tak včera test a je to tam... takže Vanoce v karanténě.  nevadí. dnes jde na test muž,  tak uvidíme zítra, jak na tom je. příznaky mám jen já  od stredy. podezřívám syna a jeho prezenční dochazku do školy. dnes taky hlásil nějakou rýmu. na něj dojde ráda s testem asi těsně před Vánoci.

Offline barbucha blogger
36099 příspěvků moje polička 19. prosince 2020 15:57

711990

Taky by mě zajímaly ty opravdu závažný nežádoucí účinky očkování - vzhledem k tomu, že mirajo je zažila na vlastní oči a rovnou dvakrát, mohla být konkrétnější včetně sdělení, jestli to zanechalo následky, a jaký... 

A ne, nechtěla bych k tomu rodný číslo ani číslo bot ale popis těch (potvrzenejch) následků by mohl pomoct když ne v rozhodování, tak aspoň v diskusi, jinak to patří do ranku jpp.