no a ted mě čeká to říct našim, protože jsme tam byli a táta je teď nemocnej, příznaky má stejný jako já. onemocnel v neděli, my tam byli v sobotu a já pak měla příznaky od středy, tak jen doufám, že to nemá od nás... možná spíš naopak. jen se bojím, že když jim řeknu že jsem pozitivní, tak se mu přitíží jen tím že to bude vědět že je to ono. ach jo... ale jina varianta než to rict není, to je jasný... ach jo![]()
Koronavirus
barbucha postvakcinační encefalopatie...dítě, které se přetáčelo, smálo, to několik dalších měsíců nedělá, je hypotonické, nikdo neví proč atd. Jedno bylo očkované dál a dostávalo se z toho cca 2 roky, druhému jsem očkování pozastavila a ten stav se upravil cca po 4 měsících. Máme v rodině několik lidí s roztroušenou sklerozou, několik na hraně nějaké autoimunitní diagnozy, nejsem to já ani manžel. Stačí?
AprilTwelve jo to vypadá že jste to chytli od něj
barbucha no pokud vím tak živá vakcína na obrnu (ta na lžičce) mohla tu obrnu vyvolat, například. já jsem teda pro očkování, tam kde není jiná možnost.
mirajo taky mame v rodine pripady roztrouseny sklerozy, ale ockovanim to neni no. A jaka vakcina to podle tebe zpusobila?
AprilTwelve to me mrzi:(((
711990 RS určitě není očkováním, ale vychýlenej imunitní systém může stimulace přehodit k té autoimunitě, a dědičný sklon to být fakt může. takže bych se vůbec neposmívala těmhle obavám..
711990 jsem to pomichala. Boji se vseho a urcite i vicerych veci nez jsem napsala. ale nejake neurologicke dusledky jsou realne a potvrzene, viz ta moje znama nebo deti od mirajo .
Takze ty dusledky muzou byt a uznavam je a tim i strach z ockovani, jen neverim ze jsou tak caste jak to tvrdi odpurci. A taky jsou mnohem mene caste anebo zavazne nez by mohly byt dusledky konkretniho onemocneni.
mnum jinak ten G-B syndrom me zaujal, bylo podezreni ze po ockovani v roce 76 na chripku ho melo par lidi jako nasledek(asi 200 ze 45 milionu), ovsem ukazalo se, ze to ockovanim nebylo...
Dalsi vec je, ze ruzny hoaxy se siri hrozne snadno s kazdou novou situaci. Napriklad zpocatku testovani na koronavirus se po netu sirily dezinformace, ktery byly pouzity pro diskreditaci testovani na HIV pred vic nez 40 lety....stejne tak pamatuju na pocatky ockovani proti HPV. Ja jsem se nechavala ockovat hned jak to bylo mozne, jeste jsem za to i platila sileny penize a pak vypuklo peklo, kdy se argumentovalo stejne jako ted - nova, nevyzkousena vakcina, hlavne neockovat deti a vyrojilo se spousta zarucene pravych historek o dcerach, ktery mely strasne zavazny nasledky, ovsem bez detailu. No a dneska je to standardni ockovani hrazeny statem.
barbucha mnum Já si teda myslím, že většina lidí, kteří se teď nechtějí očkovat má úplně jiný důvod než matky, které nechtějí očkovat děti.
mirajo Můj syn se po očkování strašně zhoršil, vrátil se pohybově o něco zpět a v té době začal být i značně neklidný. Hypotonický byl taky a najednou v půl roce se tak zhoršil, že jsme museli začít chodit na Vojtovku, i když do té doby byl vývojově v pořádku. Poruchy autistického spektra taky má. I přes řešení se nikdy nepodařilo dokázat ani vyvrátit, že to bylo po očkování a přitom tohle podezření vyslovila lékařka, mě to ani nenapadlo. Druhé dítě jsem normálně očkovat nechala, i když se strachem.
To, že teď nemám v plánu očkování s tímhle ale vůbec nesouvisí a důvody mám úplně jiné.
viktorka_od splavu ja se neposmivam, o rs se fakt uvazuje, ze by mohla byt dedicna(i me kvuli tomu vic sledujou na neurologii s migrenama), to vsechno je pravda. Jen se proste bojim, ze se me to tyka, ale nedavam to do souvislosti s ockovanim. Proste vzdycky se muze neco priserne posrat, no. Ale rada se vyhnu tem nejhorsim vecem prave ockovanim.
Renusatko hele ale po kterym ockovani?
Bohatě! Ale i tak - případný dědičný sklony (asi jste zažili dost strachu, to chápu) ještě neznamenaj že je to přímej následek očkování, nebo to máš potvrzený? Jinak řečeno, byla by bez očkování jistota, že by se ty problémy vůbec neobjevily?
Ale je dobře, že se z toho děti dostaly, jak jsem pochopila ![]()
Renusatko ja mam za to, ze nyni jsme se v diskuzi odklonili od ockovani proti covidu k ockovani deti, aspon ja tedy pisu o tom ![]()
711990 vidis, ja k tomu G-B syndromu mam tak v pameti pripojene ockovani prave proti chripce a pak hepatitide B a ono to tak mozna neni... ale jedte mimo, musim rict ze mas obrovsky prehled, uz jsem si toho vsimla ve vicero vlaknech ![]()
711990 RS určitě není očkováním, ale vychýlenej imunitní systém může stimulace přehodit k té autoimunitě, a dědičný sklon to být fakt může. takže bych se vůbec neposmívala těmhle obavám..
Souhlasím v tom smyslu, že očkování (to jest vpravení byť oslabenýho viru do organismu) může na chvíli i ten organismus, než se s tím popere a zvykne si, oslabit taky, pročež je náchylnější k rozličnejm problémům. Ale jak říká 711990 , můžeš se tím (očkováním) vyhnout ještě daleko horším věcem... proto se to taky praktikuje, ne?
711990 no jak říkám, pokud bych to měla v rodině, vyhnula bych se pokud možno umělé stimulaci imunitního systému tam, kde je to možný (tzn žádné očkování "navrch" k těm nutným) a hleděla bych se co nejvíc vyhnout i infekcím, které to můžou rozjet (třeba borelióze). tomu říkám racionální úvaha. u nemocí které se nepřenáší mezi lidmi je mi úplně jedno, jak to mají ostatní (ať se klidně proti tetanu neočkujou, jejich boj) u těch přenosných si myslím že by stát měl zasáhnout ne teda násilím ale osvětou.
mnum hele ale ja sem si to jen vygooglovala:))) syndrom me zaujal, je to dalsi vec ktery se budu bat, neco jako kdyz nam ucitelka dala diktat na tema botulotoxin v konzervach a ja se pak 10 let bala pozrit pomalu i kysely okurky![]()
711990 hehe dostala jsem sklenici zavařenýho masa.. no.. dala jsem nejdřív kočkám.. a pak to stejně radši vyhodila
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY