Ono tomu moc nepřidá, když v TV mluví ministryně spravedlnosti s hadrem sotva přes pusu a sám Blatný ji balancuje na špičce nosu. Proč by to pak kdo bral vážně a dodržoval, že jo.
Koronavirus
Makyme včera ten z hygieny říkal, ať ho necháme otestovat co nejdřív a že mi žádanku vystaví dr., tak uvidíme, co se dozvím v pondělí, až začnu volat ma všechny strany ![]()
AprilTwelve Těch 5-7 dní nám řekli také, ale s vypsáním žádanky vůbec nebyl problém.
Držím palce.
Sweet Potato děkuju moc
Chápu že to bude hodně individuální, ale jak dlouho tak můžu být bez chuti a bez čichu?![]()
Kora ditko asi 2-3 tydny a vracelo se to postupne. jinak je ti dobre? ja bych si ten priznak hyckala, neb casto znamena lehoucky prubeh:-)
viktorka_od splavu Beru to z té lepší stránky, o vánocích nepriberu, jídlo bez chuti se fakt nedá, jen zahnat pocit hladu. Jinak mám takovou divnou rýmu, spis lehce ucpanej nos a občas bolí svaly a klouby. A diky za info.![]()
Kora:-( držím palce.
continuity Díky za odkaz na zajímavý článek (Kašík).
whiskas Dík ![]()
Pinot Noi byli hrozne prekvapeny cca ve 2 letech, ze jako kde se to vzalo. Pritom to bylo videt od mimina, ze bude v necem jinej...nedavali to teda za vinu ockovani, ale meli dojem ze maji nejsikovnejsi dite na svete, ktery se ze dne na den zmenilo. Ale pritom k tomu vsechno nasvedcovalo.
prosim te, kdyby ti nevadilo k tomu napsat neco vic, ale chapu, ze to muze byt osobni. Ale zajimaly by me ty znamky, ktere k tomu nasvedcovaly.
Karja byl extremne nekontaktni, drazdivy mimino, hrozne brzo chodil, ale nemluvil, prakticky nespal a mel takovej zvlastni pristup ke hrani. A od batolete mel problem s vnimanim emoci nebo jak to popsat? Proste chtel vyjadrit ze ma radost, ale misto toho te zacal skrtit nebo jinak ublizovat. Vim, jak me vital nadsenej a rikal jak me ma hrozne rad a u toho me drzel pod krkem:D ale jako vsechny ty veci jsou u deti normalni, jen tohle byla takova kombinace. Pusobil jako extremne nevychovany dite. Ja jsem ho hodne hlidala a bylo to kolikrat fakt na sebevrazdu:D ale spis to bylo tak, ze sis potom rekla jezis no jasne, vzdyt to na nem bylo poznat od zacatku. Vazou se k tomu super historky, jak je odmitnul jeden psychiatr, protoze mu tohle dite totalne rozebralo ordinaci![]()
To teda dopadneme...
AB: "Já mám s ministerstvem zdravotnictví svoje zkušenosti celoroční, takže jsem se rozhodl, že to (zmocněnec pro očkování) budu já." https://t.co/xvjx1gvM0A
Kora Když jsem dočítala, tak tedy
. Jakoby nestačilo, že člověk tu mrchu chytí, ale když k tomu máš ještě "doprovodný program", tak to musí být velmi vyčerpávající. Vím, jak je "někdy" těžké určité věci rodičům zdůvodnit. Zažila jsem to ze začátku epidemie. Místo, aby pochopili, že roušku při styku s nimi mám hlavně kvůli nim, přišly hlášky typu "no, jo aby si se od nás nenakazila atp.". Člověk kolikrát nechápe, co se jim honí v hlavě.
paktofonika a do prdele!
paktofonika Taky na to koukam a rikam si propanakrale![]()
paktofonika To je vtip?

prosim vas, mate nekdo odkaz na oficialni dokument potvrzujici, ze osoba ktera prodelala covid nemusi po ty tri mesice pote do karanteny? skoro to vypada ze to neni pravda![]()
viktorka_od splavu nemam, promin. Ale jako uaaa, vas vytrasovali...?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY