Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline continuity
43559 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 11:19

Prosím vás je nějak možné na ty antigenní testy rezervovat víc než jednoho člověka? Mě to z jednoho účtu v tom ich systému nedovolí.

Offline AprilTwelve
1032 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 11:22

něco je tady https://koronavirus.mzcr.cz/rada-vlady-pro-zdravotni-rizika-projednala-nova-pravidla-pro-karantenu-a-algoritmy-testovani/

a pod tím je metodický pokyn nebo tam nějak se to jmenuje a tam je to specifikované,  ale je to ze září .. těžko říct jestli to ještě platí vzhledem ke všem těm změnám 

Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 11:22

Pavlena neee, jen se doma hádáme

Offline Kora
příspěvků moje polička 20. prosince 2020 11:23

whiskas njn,  máma je hrozne hodný člověk, starostliva až přespříliš, kde je malý problém zvětší ho do kolosalnich rozměrů,  kde není žádný hbitě ho vytvoří. A o všem chce donekonečna diskutovat.  Což je s mojí povahou totálního salamisty dost vybusna směs.  Snažím se snszim nevytvaret ty třecí třecí plochy a covid budu zapirat dokud nebude po všem.  

Offline Černá kočka
1782 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 11:26

continuity Když jsem se registrovala tak to po mně chtělo při vytvoření toho účtu rodné číslo a pojišťovnu, takže to vypadá, že ty systémy fungují jeden účet = jeden pojištěnec. Ale nevím kam jdeš, já se neregistrovala v Praze.

Online Potrefenáhusa
39005 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 11:28
Reakce na 711990:

Karja byl extremne nekontaktni, drazdivy mimino, hrozne brzo chodil, ale nemluvil, prakticky nespal a mel takovej zvlastni pristup ke hrani. A od batolete mel problem s vnimanim emoci nebo jak to popsat? Proste chtel vyjadrit ze ma radost, ale misto toho te zacal skrtit nebo jinak ublizovat. Vim, jak me vital nadsenej a rikal jak me ma hrozne rad a u toho me drzel pod krkem:D ale jako vsechny ty veci jsou u deti normalni, jen tohle byla takova kombinace. Pusobil jako extremne nevychovany dite. Ja jsem ho hodne hlidala a bylo to kolikrat fakt na sebevrazdu:D ale spis to bylo tak, ze sis potom rekla jezis no jasne, vzdyt to na nem bylo poznat od zacatku. Vazou se k tomu super historky, jak je odmitnul jeden psychiatr, protoze mu tohle dite totalne rozebralo ordinaci

​to zní děsně :-(

Offline continuity
43559 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 11:33

Černá kočka no to je super, takže na 4 lidi v domácnosti potřebuji 4 registrace? Kdo to vymyslí?

Offline Černá kočka
1782 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 12:14

continuity Netvdim,ze to tak funguje vsude,ale mne to tak fungovalo,nevsimla jsem si,ze by tam byla moznost vlozit ruzna jmena.

Offline Ginger
1220 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 12:18

continuity do Motola jsme se registrovali 3 z jednoho pocitace bez problemu. Kazdy mame jiny cas.

Offline continuity
43559 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 12:28

Ginger z jednoho počítače to jde, ale nejde mi z jednoho účtu do toho centrálního systému, musela jsem vytvořit nový. 

Motol má svůj systém. 

Nonejblizsi termín 28. Muž má nějakou rýmu, a je mu zima. Možná budu ještě zítra honit praktiky pro PCR test.

Offline Černá kočka
1782 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 12:36

continuity Ja to chapu,ze je to opruz, ale ja jsem treba potom necekala u zadneho registracniho okenka jak tu nekdo psal a rovnou jsem sla na odber, jenom jsem  ukazala prukaz pojistovny i to bylo docela plynule a cekalo nas tam najednou pet, zadna dlouha fronta.

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 12:42

continuity jj ja kdyz ted shanela termin, tak jsem se jen modlila at to stihnu naklikat 4x.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 12:57

viktorka_od splavu je to nekde na strankach prazske hygieny, mozna to najdu i v emailu ze skolky v pokynech od hygieny

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 13:02
Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. prosince 2020 13:27

continuity v Motole jsme se rezervovali po jednom, ve vojenské šlo víc lidí. Koukni se ještě, jestli to nedělá nějaký váš doktor, my jdeme nakonec k zubařce, máme to nejblíž. Je to tady

Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 13:40

Lamicka AprilTwelve dekuju, no metodicky pokyn a mail je pry malo nejde o to ze by nas vytrasovali, o pilnosti nasi hygieny uz jsem psala, ale o ten predpoklad, potrvrzeny nejak duveryhodne (cemu by rodiini prislusnici uverili) ze se nemuzeme nakazit a hlavne nekoho nakazit

Offline continuity
43559 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 13:42

Evaeva hm, díky, dělá to naše zubní klinika, ale na svých stránkách nemají o Covidu ani řádku. Uvidím, on jeuz ve stavu, že zimnice, ale bez teploty. Jenomže za dva dny byl asi 30 hodin v práci a celou dobu venku. Počítám, že do zítra se to vyvrbi tak nebo onak. 

Offline Karja
44901 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 13:43

711990 Diky! No me se driv ptaval sambo, zda je to co dela malamala normalni. Ale prijde mi, ze se uz normalizuje, ze to proste jen je citlivy dite a ta kovid doba, ze nezna moc lidi a jina prostredi, tomu neprispiva;-).

Offline brrr
12390 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 13:43

viktorka_od splavu No třeba taťka tvrdí, že u nich ve špitále je sestřička, co to má podruhé během 70 dnů. Ale do DD můžeš s papírem, že jsi měl koronu v posledních 90 a nemusíš ani na ty antigenní testy.

Offline AprilTwelve
1032 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 13:52

viktorka_od splavu jo takhle.. no se obávám,  že kdo nechce, tak neuvěří ani kdybys to měla černé na bílém od doktora nebo hygieny