Prosím vás je nějak možné na ty antigenní testy rezervovat víc než jednoho člověka? Mě to z jednoho účtu v tom ich systému nedovolí. ![]()
Koronavirus
a pod tím je metodický pokyn nebo tam nějak se to jmenuje a tam je to specifikované, ale je to ze září .. těžko říct jestli to ještě platí vzhledem ke všem těm změnám
Pavlena neee, jen se doma hádáme![]()
whiskas njn, máma je hrozne hodný člověk, starostliva až přespříliš, kde je malý problém zvětší ho do kolosalnich rozměrů, kde není žádný hbitě ho vytvoří. A o všem chce donekonečna diskutovat. Což je s mojí povahou totálního salamisty dost vybusna směs. Snažím se snszim nevytvaret ty třecí třecí plochy a covid budu zapirat dokud nebude po všem.
continuity Když jsem se registrovala tak to po mně chtělo při vytvoření toho účtu rodné číslo a pojišťovnu, takže to vypadá, že ty systémy fungují jeden účet = jeden pojištěnec. Ale nevím kam jdeš, já se neregistrovala v Praze.
Karja byl extremne nekontaktni, drazdivy mimino, hrozne brzo chodil, ale nemluvil, prakticky nespal a mel takovej zvlastni pristup ke hrani. A od batolete mel problem s vnimanim emoci nebo jak to popsat? Proste chtel vyjadrit ze ma radost, ale misto toho te zacal skrtit nebo jinak ublizovat. Vim, jak me vital nadsenej a rikal jak me ma hrozne rad a u toho me drzel pod krkem:D ale jako vsechny ty veci jsou u deti normalni, jen tohle byla takova kombinace. Pusobil jako extremne nevychovany dite. Ja jsem ho hodne hlidala a bylo to kolikrat fakt na sebevrazdu:D ale spis to bylo tak, ze sis potom rekla jezis no jasne, vzdyt to na nem bylo poznat od zacatku. Vazou se k tomu super historky, jak je odmitnul jeden psychiatr, protoze mu tohle dite totalne rozebralo ordinaci
to zní děsně :-(
Černá kočka no to je super, takže na 4 lidi v domácnosti potřebuji 4 registrace? Kdo to vymyslí?
continuity Netvdim,ze to tak funguje vsude,ale mne to tak fungovalo,nevsimla jsem si,ze by tam byla moznost vlozit ruzna jmena.
continuity do Motola jsme se registrovali 3 z jednoho pocitace bez problemu. Kazdy mame jiny cas.
Ginger z jednoho počítače to jde, ale nejde mi z jednoho účtu do toho centrálního systému, musela jsem vytvořit nový.
Motol má svůj systém.
Nonejblizsi termín 28. Muž má nějakou rýmu, a je mu zima. Možná budu ještě zítra honit praktiky pro PCR test. ![]()
continuity Ja to chapu,ze je to opruz, ale ja jsem treba potom necekala u zadneho registracniho okenka jak tu nekdo psal a rovnou jsem sla na odber, jenom jsem ukazala prukaz pojistovny i to bylo docela plynule a cekalo nas tam najednou pet, zadna dlouha fronta.
continuity jj ja kdyz ted shanela termin, tak jsem se jen modlila at to stihnu naklikat 4x.
viktorka_od splavu je to nekde na strankach prazske hygieny, mozna to najdu i v emailu ze skolky v pokynech od hygieny
viktorka_od splavu tady

continuity v Motole jsme se rezervovali po jednom, ve vojenské šlo víc lidí. Koukni se ještě, jestli to nedělá nějaký váš doktor, my jdeme nakonec k zubařce, máme to nejblíž. Je to tady
Lamicka AprilTwelve dekuju, no metodicky pokyn a mail je pry malo
nejde o to ze by nas vytrasovali, o pilnosti nasi hygieny uz jsem psala, ale o ten predpoklad, potrvrzeny nejak duveryhodne (cemu by rodiini prislusnici uverili) ze se nemuzeme nakazit a hlavne nekoho nakazit
Evaeva hm, díky, dělá to naše zubní klinika, ale na svých stránkách nemají o Covidu ani řádku. Uvidím, on jeuz ve stavu, že zimnice, ale bez teploty. Jenomže za dva dny byl asi 30 hodin v práci a celou dobu venku. Počítám, že do zítra se to vyvrbi tak nebo onak.
711990 Diky! No me se driv ptaval sambo, zda je to co dela malamala normalni. Ale prijde mi, ze se uz normalizuje, ze to proste jen je citlivy dite a ta kovid doba, ze nezna moc lidi a jina prostredi, tomu neprispiva;-).
viktorka_od splavu No třeba taťka tvrdí, že u nich ve špitále je sestřička, co to má podruhé během 70 dnů. Ale do DD můžeš s papírem, že jsi měl koronu v posledních 90 a nemusíš ani na ty antigenní testy.
viktorka_od splavu jo takhle.. no se obávám, že kdo nechce, tak neuvěří ani kdybys to měla černé na bílém od doktora nebo hygieny ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY