A666 Sweet Potato omlouvám se za špatné zprávy, snad to bude už lepsi. Je mi ho moc líto, myslím na něj.
Koronavirus
A666 Sweet Potato omlouvám se za špatné zprávy, snad to bude už lepsi. Je mi ho moc líto, myslím na něj.
V pohodě, já stejně Vánoce letos víceméně neslavím a náladu mi zkazily už ranní čísla..... Díky za info, doufám, že se zvetí a taky na něj moc myslím ![]()
A666 jj, přijde mi to jako špatný vtip už... prostě poučení žádné, ale jakože fakt nula nula nic.
nepoučili se ani o píď to je pravda. Možná je to jen a jen horší. Včera jsem četla dost zajímavý článek a autor tam vyjádřil myšlenku,ž e ta jarní pohotová reakce byla vlastně omyl. Myslím,ž e s ním souhlasím......
continuity kdo je simmar?
continuity kdo je simmar?
Jeden z doktorů co psali na twitter o covidové situaci v nemocnicích, dělal taky v covidariu.....
![]()

Sweet Potato taky jsem to našla, já dnes nemám úplně sílu sem psát. díky, že jsi to sem dala.
continuity Jak ti je?![]()
Ještě k Blatnemu a jeho " všechno je skvělé, jsme nejlepší " https://www.facebook.com/863263263776512/posts/2670346746401479/
Sairon Souvislost s Blatným mi uniká, ale je to veselé.
Sweet Potato díky za optání, nijak hrozne, jenom jsem taková nemožna, bolí mě i ta kůže.
Muž už sedmý den jak na houpačce.
Jinak děti, které byly měsíc zavřené ve svém pokoji, nemůžeme poslední tři dny dostat z obýváku.
continuity ať je brzy lépe ![]()
Catherinne díky, zatím je to hlavně otravný, díky bohu zato.
Manzel kycha a smrka a zacina kaslat. Teplotu zatim nema. Mam se zacit bat?
Kokoska nee, ryma ani jine virozky zatim vymycene nebyly
drzim palce at to nic neni
viktorka_od splavu to vim, tak blba nejsem. Za normalniho stavu bych nad tim mavla rukou, jen jak zacal kaslat, tak jsem trochu znejistela. Ale zatim to vypada fakt jen na beznou virozu. Meli jsme jet dneska k nasim, to jsem teda zrusila, ani tohle bych jim dovezt nechtela.
viktorka_od splavu Kokoska ehm, tak dcera, ktera temer nikde s nikym nebyla a jediny priznak je malinka ryma a vysla pozitivni na antigen. testu... ja zatim negat. Ted cekam 5 dnu na svuj druhy test a pozoruju se a trochu silim z toho, co bude. Moje socialni bublina jsou vedci panikari ("strasna choroba s dozivotnimi nasledky bez vyjimky"). Tak mam prima napln na svatky...
Už jsem to tu asi psala. Já i kolegyně, se kterou jsem strávila dost času, jsme najednou začaly s pořádnou rýmou a šrábáním krku. Jí vyšel + test a pak se začaly přidávat další příznaky. Já - a zůstala mi rýma, krk se nakonec srovnal. Tak držím palce, ať je to jen obyč. viróza.
Pavlena a na pcr jste byly nebo ne? ja uz tomu systemu nejak prestavam rozumet. muz mi hlasil pozitivni kolegy ale stylem dr. ho poslal do lekarny pro test..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY