Zarinya no přesně, já jsem sice kapku větší ale zase širší takže opět je mi vše dlouhý, origo rantl fajn ale nenosí se zrovna šlapat si po něm:-)
Co jste si dnes koupili/y?
999 To by bylo skvely, dam vcas vedet.![]()
999 Já nevím, přijde mi, že to té modelce nějak nesedí. Možná je to ale tak, jak píše Potrefenáhusa , že je jí jen velká. Na tom obrázku to prostě působí hrozně nešťastně a neupraveně, ale třeba je to jen stylingem (pas moc nízko, z nohou je vidět nejnelichotivějších 15 centimetrů). Takže sukně samotná může být pěkná![]()
999
nakupování s tebou je radost. Samé skvělé kusy.
Zarinya Když si necháš zkrátit džíny od profíků, vypadá to dobře. Skvělý servis nabízí Levis (pro jejich značku zdarma
).
whiskas Tak se muzes pridat.![]()
Gatita Mně přojde neslušité to předposlední. Jako by měla hlavu nasazenu předkem dozadu.![]()
999 dobre si radila,samé pekné kúsky ![]()
Pri COS veciach som si zvykla,že tu na vás vyzerajú 100-krát lepšie ako na produktových fotkách.
pecka Díky :-).
To s těma produktovejma fotkama je pravda :-).
Zarinya Zaprvé, tohle bych si nechtěla odnést od nikoho, zadruhé byla řeč o zkracování a zatřetí v Levisu ti na požádání vytvoří i tyhle zběsilé díry.
whiskas no,tak to mne nenapadlo,ze budes resit diry.
snad byla rec o rantlu u zkraceni,ne?
whiskas tak holt polopate

Zarinya Netušila jsem, že myslíš rantl
, protože mě do očí praštily ty díry. A tedy ano, vytvoří ti to správné džínové zkrácení. Ptají se, zda-li člověk chce džíny jen zkrátit, nebo zkrátit a zakončit tím klasickým origo džínovým rantlem. Samozřejmě se to pak musí doladit v pračce, což je logické.
Zarinya Uklidni se, nemusíš hned posílat detail
.
whiskas ja sem uplne klidna
Zarinya Tak tím lépe
.
Zarinya Ja kdyz jsem si je zkracovala, taky jsem nechavala rant. Dela se to.takovym podsitim, ale asi by to neslo u hodne skinny dzinu a pokud by to clovek zkracoval o hodbe cm.whiskas Docela by me zajimala ta technika, co maji v Levisu, nevis, jak tam ten rantl nechaj? Nebo oni udelaji ,,novej co vypada jako origo,,?
Karja To netuším, protože sama jsem levá, šít neumím, takže mi ani nejsou jasné ty konkrétní techniky. Možná mají spešl kurz od Levis ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025