whiskas To ja jsem taky vcelku leva, jen jsem myslela, jestli na rubu neni neco videt, ze by bylo jinak nez u novych kalhot.;-)
Co jste si dnes koupili/y?
Karja Nevšimla jsem si, ale až budu doma (jsem teď jinde a nemám tady ty konkrétní džíny), tak to detailně prostuduju
.
whiskas no když to dělá švadlena, tak buď ty džíny založí těsně nad tím švem a prošije to těsně u něj, nebo se ten lem ustřihne a znova našije na zkrácené kalhoty, prošije se ve stejným místě džínovou nití, já tohle moc ráda nemám, i když třeba ze dvou metrů už to vidět není, lem je zachován, ale ty kalhoty jsou prostě už trochu jiný, zrovna v tomhle jsem strašnej hnidopich, takže jsem ráda, že teď seženu džíny i na svuj 1,63, který nemusím ohrnovat ani zkracovat. )Moda ohrnutých kalhot je taky fajn.
whiskas Jen kdyz si vzpomenes a bude se ti chtit:-). Ale ja moc problem nemam, naopak jsem ted nektere kalhoty prodluzovala, nebyly ani dlouhe ani kratke a na kotniky mi byva zima, barevne ponozky nedavam, tak jsem je radsi popustila:-).Ale to u dzinu nejde.:-)
@Zarinya Ja kdyz jsem si je zkracovala, taky jsem nechavala rant. Dela se to.takovym podsitim, ale asi by to neslo u hodne skinny dzinu a pokud by to clovek zkracoval o hodbe cm.whiskas Docela by me zajimala ta technika, co maji v Levisu, nevis, jak tam ten rantl nechaj? Nebo oni udelaji ,,novej co vypada jako origo,,?
to znam,ale nelibi se mi to o moc vic nez kdyz se to ustrihne.:-)
v tom souhlasim s Potrefenáhusa ,jen ja ani na ohrnovani moc nejsem.
Potrefenáhusa hele ale já mám jedny džíny zkrácený a fakt to není poznat. Udělali to jak origoš. Pravda ale je, že je to vyjímka. Lepší koupit džíny, který sedí
Ja rifle strihám rovno. Keďže som nechcela aby sa veľmi trepili tak som len prešila tesne na kraji.
Karoleena Nechcem byť otravná ale nebola si náhodou v tom Reserved pozrieť na kabát?
paktofonika Byla! Ale kabát už nebyl. :( Na netu sice měli napsaný, že ho mají, paní prodavačka o tom taky byla přesvědčená a kvůli mně převrátila prodejnu ve Vaňkovce vzhůru nohama, jenže nikde nic, buď vyprodanej, nebo je prý už poslali pryč (to nevim co přesně znamená, ale smířila jsem se).
Karoleena No to je škoda. Dostala som totiž darčekovú poukážku do Reserved
a akosi neviem čo tam kúpiť. Na nete stále je ale neviem ako je to s vrátením a aj tak nemôžem použiť poukážku na nákup na nete. Nebyť tej poukážky tak sa na to vy...
Zarinya tak mna dnešná moda teší. Vždy mi boli nohavice krátke, teraz sa daju kupit všetky dlžky. A moda skrátených dlžok je super. Skracovat som teda nemusela nikdy, ale mama skracovávala rifle mojim kamarátkam a tiež to prešívala nad tým "rantlom". A nadávala, že je to hrozne hrubé a zle sa to prešíva.
Objednala jsem si pres Zoot novy boty na jaro. Doufam, ze v realu budou vypadat tak skvele jako na fotce, a ze sednou i na muj vyssi nart...
![]()
Mně jsou všechny džíny dlouhé, všechny musí pod nůžky. Kupuju si Lewisky nebo Braxy a 7/8 prostě nikde nemají a zkrácené délky, kde by stačilo jednou ohrnout, nemám chuť dlouhodobě shánět, protože většinou taky nejsou nebo je u nějakých typů prostě nedělají. Letní a jarní látkové kalhoty už jsou hezky nad kotníky.
razorblade Super. ![]()
Ja členkové topánky nechcem vidieť až do novembra ![]()
Podle mě všechny džíny zkracovaný na 7/8 musí vypadat blbě, 100x lepší (správně!!) ohrnout
paktofonika ja je chci nosit ted jen prechodove, nez se otepli, a pak si je taky nechat na podzim :D jediny, co mi letos zbylo, jsou totiz dvoje teply zimni boty. troje boty, co jsem nosila minuly jaro, se mi uz rozpadly, tak nemam nic. a pristi mesic si k temhle koupim jeste nejaky "odhalenejsi"... a pak snad uz prejdu do sandalu :D
Mutziputzi Souhlas. Jenže některý musí pod kudlu aby se daly pak správně :-) ohrnout. Napsala jsem to jako všeobecně, hlavně ty Braxy bývají tenké, se vzorem např. a tam to ohrnutí vypadá blbě, pokud je ohrnuto moc.
viktorka_od splavu Já sem tady jasně a slušně vysvětlovala, že musim protočit všechny Uggsky, eště chvilku prostě budou mrazy, dejte mi tejden, maximálně dva!![]()
stes To jo, moc ohrnuto taky nevypadá dobře![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje