Mutziputzi jak je svetlo je mi to fuk, klido si to uzij
na zime mi vadi vyhradne tma, zima ne.
Co jste si dnes koupili/y?
razorblade No dúfam že sa znovu neochladí, dnes som išla len v tričku a krivaku. ![]()
u nas ma byt o vikendu -8 C :-O
Tak u nas len v noci. Ja som nosila tenisky celú zimu. Len v tých ukrutnych mrazoch som obula jesenné Aminy ![]()
razorblade Ty jsem si zkoušela, jsou super, jestli se na ně naskytne nějaká slevička, tak asi taky zakoupím... :) Na fotce to tak nevynikne (a na mně teda taky moc ne, když mám zrovna tlustý fusky), ale to vykrojení vepředu je fakt pěknej detail:

Karoleena Fakt sú super! To je vagabond że?
Mutziputzi Souhlas. Jenže některý musí pod kudlu aby se daly pak správně :-) ohrnout. Napsala jsem to jako všeobecně, hlavně ty Braxy bývají tenké, se vzorem např. a tam to ohrnutí vypadá blbě, pokud je ohrnuto moc.
![]()
paktofonika Jojo, Vagabond Zoe.
si nemůžu pomoct:-)

Karoleena pridávam sa k viktorka_od splavu , nepáčia sa mi. Pohodlnosť teda moj názor v tomto prípade neovplyvní.
viktorka_od splavu Mně na zimě vadí výhradně zima
. A teď, po krásném víkendu, pro změnu leje. Fakt prima.
Karoleena Mně se ty boty líbí
.
Jsem googlovala co je to za hrůzy a tenhle název jim úplně sedí![]()

whiskas tak můžu si zatopit nebo se teple oblíct.. ale sluneční světlo nenahradíš ničím.
whiskas jen ať leje, to je pořádný začátek jara! mělo by lít tak týden, až trochu rozmrzne zem.
Potrebujem nejaké oblbováky na nervy. Nemáte niekto extázu alebo aspon jointa? a bude mi po nich všetko fuk? Prosííííím
Patrilo to inde, ale možno to kupim, no
Jiná Realita no to by bylo sice fajn, ale předpověď už protáhli do příští středy: -14 °C (a ne "jenom v noci", dopoledne) se picnu, to co nezmrzlo v únoru zmrzne teď
Janulik03 to fakt nedoporučuju. když už tak lexaurin.
viktorka_od splavu lenže po nom budem spat a ja potrebujem fičať. Tak čo si mám dať????
Janulik03 ee to teda asi kapku přepudrovat nosík ale to znám jen z doslechu a už vůbec bych to nemohla doporučit. takže asi nic. vydržet a pak si dát něco na zklidnění až večer aby ses vyspala a nebyla z přetažení ještě celou noc vzhůru.
Jiná Realita no to by bylo sice fajn, ale předpověď už protáhli do příští středy: -14 °C (a ne "jenom v noci", dopoledne) se picnu, to co nezmrzlo v únoru zmrzne teď
Ty ma neštvi ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje