viktorka_od splavu Já bych si potřebovala dát tu drogu, po které se píše sama recenze na Auru od Muglera, dneska koupim, řikam si tak schválně, co tady píšou a od tý doby jsem celá nesvá, já bych napsala "voní hezky"![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Jiná Realita no to by bylo sice fajn, ale předpověď už protáhli do příští středy: -14 °C (a ne "jenom v noci", dopoledne) se picnu, to co nezmrzlo v únoru zmrzne teď
Jako já je prostě nebudu jenom skladovat, řikam, tejden, dva a můžeme jaro!![]()
Mutziputzi já myslím že nic jinýho než "voní hezky" k nákupu nepotřebuješ![]()
(mně třeba dneska "voní hezky" parfum sacré , včera journey .. no prostě to je prokletí
)
Karoleena ja je prave chci nosit s kotnickovejma fuskama, aby v ty doure koukal kus holy nohy :D uz se na ne tesim
Mutziputzi Aura je super, tu si rozhodně kup. Konečně něco zábavnýho vyrobili!
Na lítání se psem ...
A mám z nich radost! ![]()

Potrebujem nejaké oblbováky na nervy. Nemáte niekto extázu alebo aspon jointa? a bude mi po nich všetko fuk? Prosííííím
Patrilo to inde, ale možno to kupim, no
U sousedů by se něco určitě našlo. ![]()
Mutziputzi Mě teda naopak recenze Luna vždycky hrozně nadchnout :-). Třeba po Hippie Rose se pídím už dlouho...
viktorka_od splavu Mně ta gumička vždycky připadá jako opravné opatření. Urvala se mi podrážka, tak ji zafixuji gumou, abych došla domů. ![]()
Bledule u tvojich ci mojich?
Janulik03 Bohužel u mojich.
razorblade To si právě přesně myslím, že bude vypadat dobře, ten kousek holé nohy. Tak doufám, že ti sednou, já jsem pravej opak vysokých nártů, tak nemůžu hodnotit, ale řekla bych, že by to mělo být v poho. :)
Mutziputzi Mě teda naopak recenze Luna vždycky hrozně nadchnout :-). Třeba po Hippie Rose se pídím už dlouho...
Mne se to taky libi, jenom teda neodolavam no![]()
Luna ja si pod vlivem tve recenze sla Auru dneska ocuchat a jsem zklamana. Teda zklamana... proste se ke mne nehodi. A to jsem tak moc chtela, aby se mi libila! :D sice mi trochu pripomina nuj milovanej Eden, sle je tam proste moc kytek :(
Putžabáky se teda řeší s jakou fuseklí jo, ne že jsou to příšery? Nó to je zlomyslnosti tady vůči potenciálním kupujícím, noha že vykoukne tim nesmyslnym výřezem je zajímavý, no pane jo![]()
Mutziputzi furt je to tady pro tebe důchodka až konečně někdo vytáhl opravdický důchodky![]()
Mutziputzi kuš!
viktorka_od splavu No tyhle jsou kromobycejne neslusivy dle meho, kolikrat ta lasocka...no tohle bych tak fasovat do blazince, ani ne snad duchodka![]()
Mutziputzi na druhou stranu, já se svýma lasockama budu za hvězdu elegance, tak jen houšť:D
razorblade Prosim te dej ty prachy na charitu, udelas to nejlepsi pro sebe a tim i pro vostatni, plus ta charita!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje