Listky na koncert Depeche Mode v Bratislave. Uplne jsem prosvihla zacatek prodeje, takze Praha uz neni, ale Bratislavu mam rada, takze bezva.
Co jste si dnes koupili/y?
Díky, já si je koupila právě kvůli tomu traktoru... Moje sbírka kozaček na super hladkých podrážkách je peklo
. Jinak značku nevím, jsou z italského multibrandového butiku a já tam nechala krabici...
Neni to lavorazione artigianale?
Je to možné, já tu značku neznám, nemohla jsem to přečíst... Byl to takový ten nákup, kdy si řeknete dobrý, beru
.
Topanky vyzeraju dobre.Su pohodlne?
Kupila som si body,len som zvedava,kedy budem mat odvahu si ho obliect pod sako ci nieco. 
Je odkud mate to body? To nutne potrebuju;-) a 10 kg dolu;-)
H&M,zazraky neocakavam
Povodne som chcela na skusku (okrem detskych body som nikdy ziadne nemala) nejake s rukavom,no tie mali bud velky vystrih vpredu i vzadu alebo snurovanie.
PS:Vy 10kg dole isto nepotrebujete.Mne by sa zislo.Kym sa udeje aspon nejake to kg dole,dam na to sako ![]()
Dekuju! :) Je to Mango.
Tak ten jsem si tam dokonce zkousela, ale nesedel mi, vypadal na mne o tolik jinak nez na modelce, ze jsem ho z fotky ani nepoznala. Skoda, no, vypada paradne.
On ten napis nebude znacka, rekla bych.
Podle Google
lavorazione artigianale = remeslne zpracovani
Ale boty jsou fakt hezke, znacka by me taky zajimala. ![]()
Za poslední týden pár věcí.
Vršek od pyžama s všitou podporou.
Kalhotky k maceškové podprsence, jedné z nejpohodlnějších, co mám.
Kalhotky a masku na firemní večírek, kterou ale nakonec asi stejně nevyužiju, v Lindexu.

Řasenku a k ní jsem dostala vzorek nové vůně Bottega Veneta Eau Sensuelle, která se mi dost líbí, takže mám tip pro rodinu na dárek k Vánocům.

A omlouvám se za velké obrázky, příště je zmenším ještě víc.
Jsem ráda, že tě tady vidím, mohla bys mi prosím poradit? Nosím podprsenku 65 F a chtěla bych si objednat prádlo Lonely. Ale nevím jakou si mám objednat velikost, protože 30 F nemají a větší košíčky jsou až od 32. Nemáš s nimi zkušenost? Díky.
Když to zjistím, dám ti vědět
.
Jsem ráda, že tě tady vidím, mohla bys mi prosím poradit? Nosím podprsenku 65 F a chtěla bych si objednat prádlo Lonely. Ale nevím jakou si mám objednat velikost, protože 30 F nemají a větší košíčky jsou až od 32. Nemáš s nimi zkušenost? Díky.
Nejprve se zeptám, jestli máš 65F v britském, tedy UK 30F (EU 65G), nebo v evropském, tedy EU 65F (UK 30E). Pokud 30E, tak asi můžeš zkusit objednat tu. I když zkušenosti s touto značkou teda nemám. Na Bratabase jsou asi dvě recenze, tak třeba by aspoň to mohlo pomoct. Pokud máš 30F, tak asi leda zkusit o něco větší obvod, tedy 32E.
Jinak designově mi to trochu připomíná značku Bluebella, tak se případně můžeš zkusit podívat tam, jestli tě něco nezaujme, co by bylo v lepší velikosti.
vím, že korsky nejsou moc populární (v těchto kruzích ex-MP), ale já jich mám už několik a tahám je nejvíc, jsou to držáky, tak mi teď jedna přibyla...

Na tom obrázku, kde ji má slečna přes rameno, vypadá líp než na tom statickém. Je to měkkýš nedo drží tvar? Pěkná barva..já mám Selmu (musela sem už kvůli tomu jménu :) ) a taky drží výborně, vláčím ji na cesty a tak, docela s ní zacházím brutálně a s ní to ani nehne..
myslím, že je to takový poloměkkýš - to já nejradši. taky nosím dost věcí, ony tomu tvaru pomůžou. mám už jednu hodně podobnou, v podstatě jen tvar je mírně jiný, víc hobo bag, tohle je víc shopper, spíš do tvaru té profláklé celine. ale mám tedy vyzkoušenou barvu, kvalitu kůže, kvalitu těch řetězů, celkově zpracování - se vším jsem max. spokojená, tak jsem do toho šla znovu. navíc tyto typy (kupuju z outnet většinou) ani moc nevídám, ani když projdu kolem toho krámu na chodově... ale ještě za blahého MP jsem za korsku se zlatými řetězy vždycky spolehlivě schytala tuny červenejch :)
No von je Kors dost neoblíbenej, já ale mezi ním a Coccinelle anebo Furlou moc rozdíl nevidím..když vezmu podobnou cenovou relaci..
kromě toho teda, že ve Furle si třeba zrovna já nevyberu..
tak ať dobře slouží.
Tak na podprsence Panache mám EU 65 F, UK/USA 30 F, FR 80 F...
A děkuji za tip na značku Bluabella, asi si tam něco vyberu
.
Pěkná kabelka. Kašlete na to, co je oblíbené a co ne. To bychom chodily všechny jak přes kopírák.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články