Sweet Potato Těší mě, že mám takové zásluhy
. A jen tedy ještě taková poznámka, jsem asi levá, ale trochu bojuju s tím zapínáním.
Co jste si dnes koupili/y?
Brioso
myslela jsem, že v nákupním seznamu vyjmenuješ i ty boty (u šatů), také vypadají dobře. A skvělý nákup
.
paktofonika Z hladké, pevné kůže bývala Luna, ale ta už není nikde k sehnání.
whiskas No ale ja nechcem hobo. Mne by da hodila tá club ale hladká.
whiskas To jsme dvě. Kvůli tomu zapínání bych ji už znovu nekoupila. Rozepnout jde v pohodě, zapnout ji je občas boj.
Sweet Potato @Whiskas ja jsem ji taky nejdriv nedokazala otevrit, ale ted uz na to mam grif. Da se na to zvyknout.
Jo a ta kuze je fakt pekna, takze se podle me bude dat v pohode ocistit, kdyz se zmatla...
Sweet Potato
nepořádá Furla nějaký seminář? ![]()
Myslím, že to zapínání je problematičtější, jak je taková měkká.
711990 A co zavírat, zavírat umíš? ![]()
Bojím se, abych tu přezku neurvala. A čím ji hodláš čistit? ![]()
Poslala mi známá zprávu, že na kabelku, o které jsme mluvily a chtěla bych ji, je zrovna sleva. Tak jsem jí napsala, že bych ráda, ale platila jsem zrovna tato hebla...![]()

whiskas pche, jednou rukou!!:D ja sem ji uz nekolikrat pokecala zmrzkou a jde to skvele dolu detskejma vlhcenejma ubrouskama;)
711990 Tsss, se nevytahuj
. A díky, ubrousky zakoupím.
whiskas Já jsem nikdy žádnou kabelku nečistila ani neimpregnovala, Neverfull peru v pračce![]()
Jupííí! COS má zase naskladníno, takže Lamička má svoje cocoon šaty
Za měsíc budu v SD fešanda.
Lama_z_Lana jupi!
ja jsem koupila ty tyrkys a jsem na ne podle me presne uplne spravne vyblita. A jsou moc pohodlny, doporucuju!
Mutziputzi
co? V pračce? A nečistíš tedy ani světlé kabelky? Třeba je nešpiníš
.
711990
krásná barva.
711990 Ty se mi taky moc libi, ale tenhle mesic uz jsem toho nakoupila vic nez byvh mela
. A potrebuju boty jen nevim jaky ![]()
Dej ty saty na pokochani nekdy do outfitoveho vlakna!
Lama_z_Lana Super!!! V obchodě, nebo z e-shopu?
whiskas Já světlý asi ani nemam a jsem děsný prase, tak když je něco akutního, vemu na to hard, jinak ta pračka no![]()
whiskas Eshop. Jsem to riskla, snad mi sedne stejny cislo jako u zimnich.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články