A tyhle. Ach jo, závidím všem vysokým, dlouhonohým, které si ty šaty užijou ... Jsou moc příjemné.
Smázla jsem fotku, neb tohle vlákno je veřejné ...
A tyhle. Ach jo, závidím všem vysokým, dlouhonohým, které si ty šaty užijou ... Jsou moc příjemné.
whiskas A pročpak nekoupila? Ty druhé chápu, že jsou dlouhé, ale ty první?
whiskas Na fotce vypadaji ty prvni dobre, ale jestli vam nesedely, tak nebrat. Ty druhe fakt nejsou pro vas. Dlouhe klidne ano, ale ne tahle divny delka.
tak saty. a pantofle odmitam sundat:-)

whiskas krasny.. ty dlouhy hmm asi zkratit ale ty prvni![]()
Sweet Potato To jsou ty, u kterých jsem psala, že odstávaly na hrudníku, jak je tam to rozstřižení. Ale možná šlo jen o vadu konrétního kusu. Nedržel připláclý, ale jako by byl křivě ušitý. Celá strana odstávala a vypadalo to blbě. Jinak jsou fajn. A i to, že jsou modré a ne černé, bylo pro mě plus.
MP Meri Přesně
, ale na někom vyšším budou skvělé
.
viktorka_od splavu Pěkné jsou, ale viz výše. Když se člověk podíval ze strany, tak bylo vidět vše - nedoléhaly, no.
Tobě to sluší! Ty šaty vypadají mnohem lépe, než na fotce. Super ![]()
whiskas Já musím říct, že se mi líbíš i v těch dlouhejch.
whiskas za me oboji super!ty prvni jsem dneska obdivovala na webu. Podle me maj bejt odstavaci...
Lama_z_Lana Jsou mooooc dlouhé. V reálu horší než na fotce. Možná jedině s podpatky, ale to by zase nebylo ono. Śkoda, jsou skvělé. A další, které musím škrtnout kvůli délce.
Já jsem dnes odpoledne vyzkoušela ten Karcher čistič na okna a je to BOMBA !!!!!
whiskas Aha, takhle fotce žádná neplecha není vidět.
711990 Nemyslím si to. Pokud by vršek odstával, mohl by každý obdivovat, jaké máš spodní prádlo
, v tomto konkrétním případě půlku prádla.
711990 nebo to chce větší prsa
.
moninika Takže funguje? A jsem potěšena, že jsem tě inspirovala ohledně kabelky
.
whiskas vzdyt ti slusi skoro vsechno co na sebe navliknes.
Ale hlavni je se v nich citit. A cerna Coccinelle je super.
Luna Díky, alespoň někdo není zklamán, že není olivová
. Raději jsem se tam moc nerozhlížela, je to nebezpečný obchod
.
A nelichoť mi, tolik mi toho zase nesluší.
whiskas ja nejak nevim, kdy bys ty prsa musela mit, aby vyplnovaly ten kousek, co vidim ze odstava![]()
711990
tak alespoň by bylo na co koukat. Z té fotky to asi není až tolik vidět, ale já se viděla ze strany. Ale nevzdám to, půjdu si je zkusit ještě jednou, v klidu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.