viktorka_od splavu Sluší ti, se nedivím, že je manžel potěšen![]()
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas Ha, ha... Tohle byly první šaty COS, který mi v horní části krásně seděly... Vypadaly na mě super, ale byla jsem trochu rozpačitá z té retro sukně :-).
moninika Takže funguje? A jsem potěšena, že jsem tě inspirovala ohledně kabelky
.
Fakt funguje, vřele doporučuju.
999 Tak, jak to říci, tvůj hrudník, není můj hrudník
. Věřím, že tobě sedly. Retro sukně se mi líbí.
whiskas Můj hrudník je v COS v 90% úplně na prd...:-). Tady dobrý
whiskas heled, to bys ale musela mit prsa na klicnich kostech. a to by nevypadalo hezky :D
whiskas Obe šaty super, páčia sa mi aj tie dlhé. To odstávanie neposúdim ale pokiaľ si sa v nich necítila tak nič no. Vyzeráš v nich skvelo a zopakujem čo som ti písala už párkrát predtým, a potvrdili to aj dnešné fotky v tomto a outfitovom vlákne, že šaty a sukne ti svedčia oveľa viac ako nohavice.
moninika -mohu vědět přesně typ. Chtěla bych ho taky. Diky
jitřenka KÄRCHER WV 5 Premium. Dneska jsem jenom postříkala okna čističem a hned to tímto stírala a okna čistá bez jediné šmouhy. Když mi to dneska kurýr donesl, tak říkaly 2 kolegyně v práci, že to mají doma taky a spokojenost a já se přidávám. Ať taky dobře slouží.
tina díky. dítě mi vyrazilo dech, když mi je spontánně pochválilo taky:-))
999 si na ně teda budu muset posvítit (na ty šaty:-) whiskas zkus si je fakt v klidu, mně taky připadá že odstávat můžou maximálně tak kolem té klíční kosti, že níž už přiléhají. hlavní je ale aby ses v nich cítila fajn, jinak bys je nenosila a to by byla škoda
moninika taky se přidávám ke spokojeným - už mám ten inštrument cca dva roky... a krom oken doporučuju vyzkoušet s tím umýt i zrcadla! ![]()
RoSa já s tím meju i skleněné výplně na dveřích. Výborná věc, jediná těžkost je, ze co máme zaskleny balkon, nedá to na jedno nabití.
continuity já považuju za zádrhel, že to nemeje i rámy - to bude muset ještě někdo vymyslet
moninika - díky moc, mám těch oken požehnaně,architekt se rozšoupl a někdo mi říkal, že je to supr. Čekám až po pylu, teď je to u nás úplně zbytečná práce.
No, za me to takovej zazrak neni - na bezny okna, leda, kdyz ma clovek velky skleneny plochy. Ramy to neumyje a to je na myti oken ta nejvetsi piplacka, strasnej vopruz. Ani zaslintany skla od zviratek to jen na setreni nevezme, je treba predmyt.
moora velky skleneny plochy ma asi leckdo, tak to by mohlo byt sikovny.. jenze pokud tomu na 1 balkone dojde baterka?? kvuliva zrcadlu bych takovej bazmek nevytahovala:-)
viktorka_od splavu šaty Ti fakt moc sluší
whiskas ty první jsou skvělé
tak já mám zrcadlo přes celou stěnu - a to se vyplatí! ![]()
ad výdrž: časem asi to akku nefunguje tak jako u novýho přístroje... ale předpokládám, že se to dá dokoupit stejně jako baterie do mobilu, notebooku apod. ![]()
moninika čistič na okná je fakt najlepší super vynález. Mám tri roky a stále spokojná. Aj ked v poslednej dobe s tým nemusím už "pracovať" ja. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články