whiskas je, takova jemna, ale pritom je to barva - coz je u me div posledni dobou:D
Lama_z_Lana to asi ani nemusi bejt, ja jsem za posledni dobu jak velryba. Navic by nekdo mohl zjistit, ze do nich nemam uplne idealne tvarovane paze!:D
whiskas je, takova jemna, ale pritom je to barva - coz je u me div posledni dobou:D
Lama_z_Lana to asi ani nemusi bejt, ja jsem za posledni dobu jak velryba. Navic by nekdo mohl zjistit, ze do nich nemam uplne idealne tvarovane paze!:D
Lama_z_Lana super! Ty cocoon saty ti budou sluset...
Lama_z_Lana Jsou skvělý, ale mně by byly dlouhý
.
711990 Dneska si jedu pro tu zelenou Coccinelle, ale v mezičase jsem objevila ještě shopper (jak jsem pořád nějaký chtěla)
.

byt ![]()
betsey tak tomu říkám koupě ![]()
whiskas ten je ale moc peknej! kdybych nemela temer totoznej nekde zahrabanej ve skrini, uz ho kupuju:D odkud?
betsey Tak ať se dobře bydlí! ![]()
whiskas tak to je uplne dod etailu ten muj i vcetne znacky:D:D:D tak ten doporucuju:D mam konakovej a cernej a da se v tom unest milion veci:) mam je uz tak 6 let
PS: obrovska je, ale mne prijde tak akorat...nosim ji v ruce, ne na rameni
nolita Lama_z_Lana ďakujem, ďakujem, ešte to síce bude vyžadovať množstvo iných nákupov, ale teším sa ![]()
711990 Takže se neztratí. Je mi jasné, že až bych znovu pátrala, nikde by žádný nebyl. Jen si říkám, jestli to s těma taškama poněkud nepřeháním. Jenže najednu se po dlouhé době objevily všechny, předtím nikde nic. Vzdát se zelené Coccinelle? To asi ne
.
whiskas kdepak, niceho se nevzdavej, vsechno je uplne idealni!:) kazda se hodi na neco jinyho. Ten shopper se fakt neztrati. I kdyz ho ted nenosim uz tak casto, tak jsem rada ze je furt v zaloze.
711990 Ale jde i na rameno, že? Taky mi podle fotky přijde bytelná, že by se prostě mohla hodit. A hlavně žádná umělina.
betsey super nákup!
betsey
tomu říkám nákup. Moc gratuluju
.
betsey ach ![]()
whiskas jj jde, uplne v klidu. A bytelna rozhodne je:)
betsey to je jasné, bytem to teprve začíná...![]()
711990 A nemohla by si sa v nich odfotit?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.