![]()
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika poslu na SZ, jo?:D
betsey to je super, gratuluju, miluju zařizování!![]()
711990 Super! :)
betsey Gratulujem!
whiskas Shopper parádny, kupuj a Furly sa nevzdávaj.
Lama_z_Lana Super! Budeš kočka, dúfam ze sa od fotíš!
já krom birkenstocků co jsem dávala vedle ještě kuloty... jenže je mám delší než modelka, ale ne zas dost dlouhý na kalhoty
bych potřebovala poradit, jak přesně je zkrátit aby to vypadalo dobře. resp. ještě by se dala povolit záložka a byly by pod kotník, ale to nevim nevim

a pak šaty, ty jsou dobrý ale značně na tělo, muž bude mít radost:-)

viktorka_od splavu K tomu se asi dostanu časem, až pořídíme pořádnou motorku, ale na ten skútr se mi právě všechny tyhle věci pořizovat nechce. Jezdím aspoň v obyč. kožené bundě, přece jen by to mělo vydržet o něco víc než obyčejná látková. A chtěla bych právě aspoň normální džíny. To by snad taky mělo být lepší než běžné kalhoty.
Tak vám všem pěkně děkuju
.
Brioso Džíny ale niesú pohodlné. Aspoň ja som to nemala nikdy za pohodlný kúsok oblečenia. To bavlnené nohavice sú oveľa lepšie.
Sweet Potato
nepořádá Furla nějaký seminář?
Myslím, že to zapínání je problematičtější, jak je taková měkká.
Na to zapínanie potrebujete dieťa. Tie sú tak zbehlé v rozopínaní čohokoľvek (detské poistky nie included, ale na prvom mieste), že pre ne je to hračka. Osobne vyskúšané na dcére a na Furle.
paktofonika To já právě bohužel vím. Proto bych chtěla co nejpohodlnější džíny, i když je mi jasné, že plátěným kalhotám se to nevyrovná. Měla jsem představu boyfriend džínů, které by měly být volnější, ale zase jsem někde četla, že ty bývají spíš s nižším pasem. A já bych radši vyšší, aby mi netáhlo na záda.
Brioso neres a kup si motorkarsky, ty pohodlny jsou a budou se hodit i pozdeji. a hodi se k jakekoliv bunde. v klasickych riflich bych ani bez ohledu na bezpecnost x hodin na motorce travit nechtela.
slniecko Prima, vždycky si při zapínání nějaké půjčím
.
viktorka_od splavu No, dobře, tak já se po těch motorkářských aspoň podívám ![]()
Ale my potřebujem zapínače, otevřít ji zvládáme samy![]()
Brioso na netu se nedívej, zajdi si je někam vyzkoušet. obrázky v moto eshopech jsou strašný:-)
711990 Lama_z_Lana Nádherný šaty, oboje...Nějak jsem ten eshop letos nepochopila, libilo se mi tam plno věcí než ho aktualizovali, tady ty bledý studený barvy já absolutně nesnáším (na sobě)
Líbí se mi dvoje tmavomodrý, ale asi ne natolik, abych je potřebovala...![]()
Luna Proto jedu černou klasiku ![]()
No já bych potřebovala ještě jedny černý poloformální šaty, ale tentokrát něco z lacinějšího kraje
A boty ![]()
Já tedy k těm kabelkám ... celý život jsem vždycky zakoupila jednu/dvě a ty jsem střídala do totálního ošoupání.
Ale postupem času se mi usadila myšlenka, že by bylo hezké mít kabelek více, různé typy a barvy a tak nějak to kombinovat . No a když jsem se rozhodla se v poslední době se rozmazlovat, nakoupila jsem postupně fakt pěkné kabelky (tedy pěkné pro mě, samozřejmě, ale některé tady tady již byly vystaveny a byly kladně hodnoceny)
no a dopadlo to tak, že skoro všechny sedí na polici a já zase tahám jen jednu...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články