999 Neskúšala si náhodou tieto šaty?

Lama_z_Lana jupi!
ja jsem koupila ty tyrkys a jsem na ne podle me presne uplne spravne vyblita. A jsou moc pohodlny, doporucuju!
999 Neskúšala si náhodou tieto šaty?

betsey tak tomu hovorím kúpa
nech sa dobre býva a veľa radosti pri "doplnkových" nakupoch
Inak samé dobré kúsky na posledných stránkach,šaty, kabelky ![]()
paktofonika Zkoušela, ale na mě nejsou. Byly mi velké a ta barva mi taky neslušela :-(.
Byla jsem si vyzvednout kabelku, vejdu do obchodu, sdělím důvod návštěvy a slečna si mě asi pamatovala (volala jsem do Coccinelle, když jsem se ptala, jestli tu olivovou hobo mají i v černé barvě ...). Zkrátím to, přivezli jim černou, já zkusila obě a vyhrálo mé praktické já
. Tak se omlouvám všem, které doporučovaly tu militaire green. Je hezká, zajímavá, ale ta černá mi přišla jako univerzálnější pytlík ...

slniecko
Ok, tak toto je relevantná pripomienka
....
whiskas keď sa poobzeráš pod seba do výšky cca 1 meter, by si s divila, koľko ich po okolí je ![]()
whiskas Chceš říct, že ta zelená někde opuštěná leží a tence pláče?
Kdepak to asi je?![]()
whiskas Chceš říct, že ta zelená někde opuštěná leží a tence pláče?
Kdepak to asi je?
presne na to se ptam taky
a to je maji za ty internetovy slevy? achjo...ja tam snad budu muset jit nebo co!
Jupííí! COS má zase naskladníno, takže Lamička má svoje cocoon šaty
Za měsíc budu v SD fešanda.
Jsem se lekla, že jsem si koupila šaty a nevím o tom. To už je fakt diagnóza. Teď si je budu muset koupit ![]()
Sweet Potato Pláče si opuštěná v Coccinelle (U Obecního domu) a zavírají tuším ve 20.00
.
711990 Předpokládám, že jo. Tu černou jsem na webu Coccinelle (u nás) nenašla, ale prodali mi ji za cenu té zlevněné zelené.
Lamicka Haha, no proč ne! ![]()
whiskas aaachjo:D ale ne, ja nemuzu a nechci!! hus satane!
Lama_z_Lana protože mi přijde, že mi jsou moc dlouhé
Mám 158, přes prsa se nevejdu do 36, v 38 jsem divně utopená.
Lamicka Aha. No já měřím 161, takže to neni o moc víc
Ale když neseděj přes prsa, tak to je blbý, to chápu. Z toho jsem měla strach, protože úplně plochá nejsem a řešilo se tu, že na větší prsa moc nejsou.
711990 Tak opuštěná ... a za tak dobrou cenu ![]()
.
Jsem se lekla, že jsem si koupila šaty a nevím o tom. To už je fakt diagnóza. Teď si je budu muset koupit
![]()
Já si dnes zkoušela tyto, ale nějak mi odstávaly v horní části hrudníku. Škoda, jsou moc příjemné. A pak jedny úžasné, ale vypadala jsem v nich komicky, byly skoro až na zem
.
711990
, tak nic no, máš pevnou vůli, tedy můj obdiv.
Nekoupila, jen měla na sobě.
Smázla jsem fotku, neb tohle vlákno je veřejné ...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.