Janulik03 Je super, ale řadím ho až na druhé místo
Pro mě vede vytírací vysavač ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
moninika ten nemám ja. Akosi som k tomu nenašla až také super využitie u nás. Moc členité a veľa prekážok sa mi zdá. Sestra má už druhý a ten nový tuším može ovládat aj na dialku telefonom. Cha! sranda. Mne stačí pani čo to urobí poriadne ked ju zavoláme.
Janulik03 Já nemyslím robotický, ale klasický, se kterým vysávám já a u toho to vytírá. Paní na úklid je super, ale u nás by musela být každý den ![]()
whiskas Ty první šaty Vám opravdu moc sluší, já si je taky zkoušela a zdaleka jsem v nich nevypadala tak dobře. Řekla bych, že to má odstávat, z fotky se mi nezdá, že by jakkoli neseděly... Tak si to ještě rozmyslete. :)
moninika ahha, nooo tak ten sa asi hodil. Upratovanie paňou len pred sviatkami, po nejakej akcii alebo ked som hnilá. Inak ma to až tak neberie, nie som otrok domu, behaju tam pes, mačky , muži, deti. Návštevy nevyzuvame. ![]()
Hlásím, že COS na Chodově už bude brzo! Otevřeno dneska ještě neměli, ale vypadalo to už všechno nachystané a naleštěné, nějaký manažer se vevnitř procházel a rozhlížel, asi cepoval prodavačky, které něco věšely. Je to nahoře proti Korsovi, v té starší části.
viktorka_od splavu Jo, jo, ještě jim dám šanci :-D.
paktofonika Ano, myslím, že si tvoji poznámku/doporučení ohledně preference šatů/sukní vybavuji. ale nemohu si pomoci. Když nevím co, sahám po kalhotách. A taky nějak nemám dost vhodných bot, které by se hodily k šatům ![]()
Kokoska Skvělá zpráva
.
Hwi Děkuji, ale myslím, že Vám (Ti)
, musely sedět minimálně stejně dobře, jen vám možná byly krátké?
whiskas Ti ;) Taky, ale zároveň jsem si v nich přišla taková utopená, asi ta barva... Já bych zase uvítala, aby mi nějaké byly jako Tobě ty druhé, nebo i delší, ale to se jaksi nekoná. :D
whiskas No vidíš a to ja keď neviem čo tak beriem šaty a nemusím nič vymýšľať. ![]()
paktofonika Protože už máš natrénováno
.
whiskas Ale čo treba pri šatách trénovať? To ja mam skôr dilemu ktorý top k nohaviciam a topánky a tak. Kabelky mam dve takže tam nemám čo trénovať.
paktofonika Jako já začínám přemejšlet, že si ten šatník vystavim fakt hlavně na šatech. Jsou mi pohodlnější a hlavně já fakt neumím moc kombinovat, tohle šaty skvěle řešej.
Lama_z_Lana Presne preto kupujem väčšinou už len šaty. Ráno vstanem, vezmem prvé a idem.
paktofonika No přesně tak, zlatý šaty, oblíkneš a máš vyřešenej spodek i vršek najednou, žádný kombinování. Fakt ideální řešení pro lenochy jako jsem já. :)
Pro milovnice kalhot s vysokým pasem hlásím, že tyhle hezky sedíí :-). https://www.zara.com/cz/cs/kalhoty-s-páskem-p02265691.html?v1=5878007&v2=719022
Karoleena paktofonika No a někde něco pěknýho v merku? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články