paktofonika Křivák potřebuju, tak to zas bude hon :-D. Budu muset zjistit, jak by správný křivák měl vypadat. Jen na něj asi zrovna není sezóna, tak budu muset počkat na podzimní kolekce.
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika dík, řekla bych, že kvalitní jsou, už od nich mám polobotky a gut. No, já se toho úplně děsim, jěstě v práci máme okno na jih, peklo pekel..tak je vždycky v létě konstantně 40 a víc ![]()
Ounz Ty jsou mega boží (omlouvám se za ten výraz)
.
tina jsou
dík
Ounz Mne svieti do kanclu celý deň a v lete tam je masaker, ale radšej to než klíma.
paktofonika to já bych za klima dala cokoli ![]()
Ounz Aha, no mne to nerobí dobre. Ako v aute si ju nastavím príjemne podľa svojich preferencií ale v minulej práci to bolo furt vypeckované na maxa a stále ma z toho bolela hlava, uši a tak celkovo na nič to bolo.
paktofonika chápu no, někdo to vůbec nesnese..já klinatizaci miluju
paktofonika yes!
Aranel Díky za reference, stavím se, jestli ještě budou v mé velikosti. Ale je to nová kolekce, tak by je mohli doplňovat.
Takže, dnes školení v Praze, šla jsem Pařížskou a neodolala a vlezla do COS. Myslela jsem, že na mě tam nic nebude ( stará a nehubená), výsledkem byl nákup dvojích šatů! A myslím, že jsem tam nebyla naposled. To je hrozný, jak to tady člověka ovlivňuje (Ozalin a škrobenku pochopitelně mám), vůně taky testuju, strašný toto
Vilemina hahaha gratuluju!:D
Vilemina fakt? takze i nehubeny se tam do neceho vejdou? to tam snad budu muset taky! :)
Vilemina Ktery, ktery? ![]()
Vilemina
a foto?
whiskas nevšimla jsem si, ale je to velký, prostorný a přehledný obchod
mitford sister To zní dobře. Sice to mám z ruky, ale zajedu tam. Třeba tam bude méně narváno než v Pařížské, kde jsou i davy turistek, takže většinou fronta na kabinky. Ale frontu jsem zažila i ve Vídni, asi to patří ke COS strategii
.
whiskas ja zas v Budapesti, ale dalo se to vyresit taky oanskejma kabinkama jako u nas;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články