711990 To je dobrá strategie. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas Bože, prečo ich nemajú v hladkej koži alebo saffiano. Mne sa toto prevedenie tak nepáči a pritom je krásna a hodila vy sa mi
hele ale ta kabelka je uplně strašně krásná a super a ta kůže se k ní strašně moc hodí. Já ji dokonce umím i zapínat a rozepínat, jsme si nějak souzený ![]()
naopak zrovna u tý furly mi přijde fakt dobrý vybírat naživo, protože dost těch modelů v hladký kůži je takových napohled jak trochu z plastu, zrovna jedna petrolejově modrá, co mi na netu přišla úplně skvělá, se mi naživo díky tý hladký kůži moc nepozdávala. Taky jsou v tý hladký kůži vidět takový ty zátěry na krajích, v některách barvách zvlášť.
Děvčata, na foto si netroufám. Ale šaty vám budou povědomý :-) Dělají hezkou siluetu a vešla se i ňadra dmoucí :-)
Plus ty druhý jsou černý ke kolenům, rovný střih s takovým měkkým rolákovým límcem, nemůžu je teď najít.
Vilemina
ty sou krásný a fakt slušivý (kolektivní mám dvoje, zimní i letní verzi a jsou strašně boží)
A zkoušela jsem je dole v pánském oddělení, tady se člověku dostane opravdu dobrej rad :-)
Vilemina Tak vítej v klubu :-).
Potrefenáhusa No teraz som sa pozrela na svoju kabelku a nieje tak hladká ako píšeš že plastová ale ma jemný profil. Na tej Furle to ale vyzerá byť výraznejšie. Ale dám na tvoju radu a určite ich pôjdem obzrieť.

Dámy, jestli budu muset příště vystát frontu i před pánskými kabinkami... ![]()
![]()
Potrefenáhusa ty sou taky moc pěkný!
999 Dík. Rozhodně si koupím tu zimní variantu šatů z fotky s rukávem. Teda přiznávám, že mám tu dospělou velikost :-) žádné miminkovské číslo začínající na trojku. Ale mám z nich děsnou radost a přemejšlím, co k nim za obutí.
Vilemina baleríny Vagabond? ![]()
Vilemina K nim jde skoro všechno, kromě lodiček :-). Baleriny, conversky, tenisky, pantofle... Já k nim nosím i kolektivní boty na podpatku. A teď jsem si koupila hodně výstřední sandály, a taky v pohodě. Ty šaty jsou takový krotký, unesou hodně... Jen s těma lodičkama je to nuda :-).
999 RoSa baleríny Vagabond mám, vyzkouším. Lodičky by mi taky připadaly takový nudný. Plus mám teď vlastně ještě nový balerínky Gino Rossi. Na ty keckoidní boty se necítím, ty nosím jen k džínám. Šaty jsou sice jednoduchý, ale obvykle je nenosím, tak budu experimentovat. Ale jak jsem do nich vlezla, věděla jsem, že je to ono :-) a hlavně maj kapsy! Se obvykle nevypisuju, ale teď jsem fakt nadšená :-)
999 Výstřední sandály asi potřebuju vidět - zvlášť jestli jsou na podpatku! Ač je sama už (bohužel) moc nenosím, tak jsem na ně pořád strašně zatížená
![]()
Lama_z_Lana SZ
moninika Díky za informaci,už jsem po něm párkrát koukala. šel by s tím setřít i sprcháč z luxfer?
Ounz moc pěkné, hned bych je brala
Potrefenáhusa naprosto souhlasím. Ta hladká kůže je navíc náchylná ke škrábancům, proto jsem si vybrala tu hrubší, mám s ní výbornou zkušenost. Naopak jsem nechtěla safiano, to snad ani nemusím mít kůži.
paktofonika furla má tu kožu výraznú. Je takmer nezničiteľná.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články