paktofonika Fakt se na ně radši běž podívat, mně se spousta Furla kabelek zdá na fotkách ok, ale někdy před Vánocema jsem je byla obhlídnout naživo a vůbec se mi ta zrnitá kůže nelíbila, prostě moc hrubá a výrazná, brr, no vysloveně zklamaná jsem byla. A k tomu teda ještě ty všudypřítomný černý hrany na nečernejch kabelkách, ty nesnáším všeobecně a jsem na to úplně alergická, kór u kabelek který nestojí pětikilo... No prostě minimální kompatibilita mezi mnou a Furlou bohužel. :D
Co jste si dnes koupili/y?
Mirka To netuším, ale řekla bych, že jo...![]()
Jsem se rozhodla, že začnu jezdit do práce na kole a vybrali jsme dneska elektrickou skládačku. Musela jsem ale manželovi slíbit, že mě nic nesejme. Tak snad ne...

moninika to tedy chci videt outfity..! Nebo na elektrickem lze i s kramflickem..?
![]()
Pavlena Musím dokoupit na řidítka košík na kabelku a s podpatkama ještě uvidím ![]()
Mně konečně dorazila COSí sukně a je totálně boží
Nevim jak je to možný, ale zas v ní vypadám nějak hubenějc. Už se těším, až ji v úterý vyvenčím!
Lama_z_Lana No tak dúfam že tie tvoje sukienečky už vyradiš![]()
paktofonika I ty jedna! No to je jasný, že.......NE! ![]()

Karoleena Aha, no jak je to výrazné tak sa mi to asi páčiť nebude. Mala som jednú kabelku s týmto zrnením, neznášala som ju a keďže som si vtedy nemohla dovoliť inú nič iné mi neostávalo len ju nosiť. Odtiaľ asi moja averzia. Mne sa páčia hladké alebo jemné zrnenie, a v pohode aj saffiano ale toto nie. Ale obhliadnuť ich určite pôjdem. ALe jak som videla tú coccinelle od Luna ...No krásna je.
paktofonika Jemné zrnění kůže mají kabelky Coach, minulý týden jsem si koupila crossbody a ta kůže je super.![]()
Pavlena moninika Ja teda s podpatkama nejezdim. Samotna jizda by byla v pohode, tam ten kramflek nijak neprekazi, ale mam obavu z nahlyho zabrzdeni/zastaveni - ze bych si rozbila tlamu a hlavne znicila tu botu
Ale mam teda klasicky ne-elektrokolo.
Ale jinak jezdim v pouzdrovkach, objemnejch suknich...ve vsem
Obavu jsem mela z cocoonu ale taky se dalo!
Lama_z_Lana To jsem taky zvědavá na sukně, jak mi pod ně bude nebo nebude vidět a jestli dlouhé nebudou dělat problém... S botama uvidím, ale asi taky bez podpatků. Dodají ho ve středu, takže první jízda bude asi hned ve čtvrtek, jsem zvědavá. Hlavně je ale krásný, manžel už si ho chce taky půjčovat... Výhodou by mělo být, že se člověk nespotí, tak na tom může i ve slušném oblečení do práce. Kolega to s úspěchem už čas praktikuje.
Lama_z_Lana presne, ntaky jezdim na kole v suknich normalne... mam mestsky, do prace 10 minut po rovince kolem reky, takze se moc nezapotim :)
Dneska nejdřív na trhu kytku a dvě knížky od Remarqua a pak košili, top, svetr a kalhoty (nebezpečně se podobající capri kalhotám, tzv crop
) a dvě knížky - jejich nákupem sem zakončila jednu ze svých nejoblíbenějších kratochvílí - zevlování v knihkupectví ![]()

Lama_z_Lana moninika hlavne se strasne primlouvam: jezdete po cyklostezkach, pokud mozno. Neni nad hipster slecnu v sukynce, co si to sine rychlosti chuze na kole bez prevodu rusnou 4 proudou tepnou a za ni se vytvari kolona nasupenych ridicu.
Ounz Simtě, jakýpak crop, pušéry přece!
Sweet Potato
nojo vlastně!
Mám z ní radost ![]()
Proč ne Eva Krásný odstín
, jak se jmenuje?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články