whiskas double shot - amplified. Je opravdu krásná
Co jste si dnes koupili/y?
Proč ne Eva Ten odstín vypadá skvěle, tak přirozeně. A díky
.
nellielovett Si si minulý rok kupoval ľanové tričko z HM. Dobre si pamätám? Si spokojná alebo mám radšej pozrieť niekde inde? Videla som aj v Mango.
Ounz Líbí se mi hlavně svetr. Já v týdnu taky zevlovala v knihkupectví a nakoupila pár krásných dětských knížek. Ale prckovi nejsou ani dva a už mám pro něj schovanou jednu od šesti let, protože co kdyby ji pak už neměli nebo já na na ni dočista zapomněla:) ![]()
tina nojo knihkupectví sou pro mě (a nejen pro mě, koukám) mor, miluju to. Svetr je z lindexu, někdo tu prozradil, že maj slevu 25%, už sem na něj koukala předtím, tak sem tam pro něj skákla.
Ounz Simtě, jakýpak crop, pušéry přece!
Tvl já úplně vidím, jak se to označení fakt ujme ![]()
paktofonika ale jo, nosila jsem ho celkem často a dobrý. Včera jsem byla v HaM pro nový, ale jsou strašně obrovský a úplně jiný střih. Nakoupila jsem ho. Lněný by měl mít i Lindex a Promod, ty mi možná přijdou i lepší, jak ty z HaM.
nellielovett OK ďakujem. Promod zrušili tak zájdem do Lindexu.
paktofonika v Laugu zrusili Promod? ja myslela, ze ho dali misto M&S. No Tchibo dobre, ale Promod lepsi.
Candance Namiesto M&S je Datart a Teta. Jedine že by ho dali inam ale to som si nevšimla. Dnes tam idem tak pozriem.
tina Neboj, možná, že na tu knížku pro děti od šesti dojde dřív, než čekáš. Já moc nechápu to věkové zařazení nebo jsou ty děti dneska nějaké vyspělejší. Dítka mají 5 a 7 a už máme za sebou Pottera (tam mě teda ukecali), Lovce mamutů, celá Foglarova Stínadla. Minulý týden jsem jim koupila druhý díl Warrena, toho máme moc rádi

A abych nebyla OT, tak pro sebe dneska
brrr Odkiaľ je tá druhá fotka?
paktofonika Esprit, kalhoty ve slevě tady
brrr Ďakujem. Nohavice vyzerajú dobre ale mne sa páčilo to tričko. Myslela som že je ľanové ale je to obyč priehľadná bavlna a cena trochu neprimeraná.
paktofonika Myslím, že takové trika jdou sehnat jinde a levněji.
brrr Ty saty se mi moc libi! Ach jo!
A abych nebyla OT, tak pro sebe dneska
Na ty saty jsem tez koukala. Jsou krasne. Jake jsou v realu? Mam 172 cm, jak moc jsou dlouhe?
Karja Však v létě je unosíš, ne? (Teda předpokládam, že touž nebudeš 2v1.)
Muslik Teprve jsem je dneska objednala, tak čekám. Až dorazí, dám vědět.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články