brrr Nebudu, ale mam satu hodne a ted jsem stejne spis takovej spokojenejsi houmlesak v sortkach a tricku. Ale jsou to presne moje barvy a vzor! Ja mam tu smulu, ze se mi libi snad vsechny styly, chtela bych nosit vsechno, ale pak to jde docela do penez, do velikosti satniku a proste se to neunosi, tak se musim krotit.
Co jste si dnes koupili/y?
Karja No, máš spoustu pádných důvodů je nekoupit, ale třeba budou před prázdninama ve slevě a pak bude spousta pádných důvodů je koupit. ![]()
Čierne a rovnaké aj biele tričko

pecka To je znovu Medicine??
paktofonika nie,Lindex.Nejaka premium quality.Su príjemné na dotyk,tak dúfam,že sa budú dobre nosiť a niečo vydržia.
pecka vypadá dobře! Jak moc je oversized prosím? koupila jste svoji normání velikost? díky!
Letenku do Amsterdamu a od tama rovnou jízdenku do Berlína. ![]()
Až si příště budu vybírat parfém, tak si tady asi přijdu pro tipy. Vždycky si jdu vybrat něco nového a skončím u něčeho, co mám odzkoušené

A před časem lístky do Národního a do Ungeltu, zarezervovala jsem hotel a už se těším na víkend v praze s mámou, která to dostane jako dárek k narozeninám. A už se těším na návštěvu v COS....doufám, že neodejdu s prázdnou.
nellielovett ježíš ty se máš, já normálka závidim
a přeju ti to!
Ounz Děkuji, na výlet se těším.
V Amsterdamu i v Berlíně strávíme 3 noci. Vlakem trvá cesta 6 hodin, což jsme si řekly, že bude lepší než zase řešit letadlo.
nellielovett tak šest hodin ve vlaku je v poho, já tenkrát jela i do budaoešti vlakem..amstrdam taky plánuju, motivuješ mě k bookovací aktivitě :)
Ounz jasně, 6hodin mi přijde úplně v pohodě. Chtěla bych do Gdaňsku někdy v zimě a to plánuju taky vlakem, dostupnost letadlem je z Brna hrozná.
Jen bookuj, stejně jsi tu o Amstru psala někdy minulý týden ne?
Amster mám taky v plánu proběhnout, až se budu vracet z Haagu ![]()
A snad si letos konečně pořádně projdu Rotterdam, tam jsem zatim byla akorát v ZOO. Fakt se těšim, přes den prácička, večer pohodička na pláži. To Holandsko mě fakt baví, snad se mi poštěští ještě přístí rok ![]()
nellielovett psala no..a gdaňsk mám taky v merku, a právě přemejšlím nad způsobem dopravy..
nellielovett Gdaňsk je nejlepší teď na jaře nebo v létě, kdy jsou v provozu lodní linky na Hel a bývá pěkné počasí. Zima u Baltu občas bývá nepěkná :)
Ounz jeslti jsi masochista, vyraž tam autobusem. Z Prahy tam jeden 12 hodin Polski bus, kterej mívá užasný akce. Já takhle měla zpáteční jízdenku za pětikilo :) Cesta tam byla přes noc, cesta zpátky přes den, což bylo hodně náročný...
Lama_z_Lana Holandsko je krásná země a ty přístavní města jsou úplně nejvíc.
razorblade to já bych se ještě poptala, přemýšlela jsem nad únor/březen. Ale moje představa je, že se nám zadaří a chytneme sice chladné, ale ideální slunečné počasí. ![]()
já teda dneska letenky do Bruselu. Jedna noc, služebně. Jestli se zadaří, budu mít až dvě hodiny jen pro sebe!
to si zajdu na ty prasácký hranolky s masem v bagetě a wafli ze šlehačkou. Na hotelu mám pivo v ceně, tak mi snad bude i fajn ![]()
nellielovett To je pravda. Budu mít v tom Haagu volné 1 odpoledne, nemáš nějaký zajímavý tip? Zatím máme v plánu ten Rotterdam, minulý rok jsme zajeli jen do Delftu (super). Možná ještě Utrecht by šel, ale to by byla rychlootočka.
Ava nosím M a kúpila som M (S by bolo asi menej oversized)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články