Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Ounz
20528 příspěvků moje polička 30. dubna 2018 12:06

razorblade to mi radil kolega taky  ale to teda nevim..

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 30. dubna 2018 12:56
Reakce na nellielovett:

Letenku do Amsterdamu a od tama rovnou jízdenku do Berlína. 

​závidím a přeju  

Offline zigzag
19 příspěvků moje polička 30. dubna 2018 15:07

Lama_z_Lana Rotterdam nie je nejaké extra zaujímavé mesto. Majú krásnu vlakovú stanicu, ale inak tam toho moc nie je podľa mňa. Utrecht mám radšej, je to typické holandské mesto, dobre sa tam nakupuje a majú tam výborný wine bar Lefebvre

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. dubna 2018 15:11

Sladký melón 

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 30. dubna 2018 15:14
Offline cudzinka
95 příspěvků moje polička 30. dubna 2018 15:45

Lama_z_Lana ak bude pekne tak by som vam poradila Scheveningen, ktory je sucastou Haagu. Mestecko na plazi, bary a moje oblubene sochy roznej velkosti.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 30. dubna 2018 15:53

cudzinka Jasný, Scheveningen je super. Letos jsme tam zařídili i ubytování Ty plážový bary, joo už se těšim!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 30. dubna 2018 16:11

nellielovett krasny nakup, taky uz mam letenku koupenou, jedu po 13., to bude stastna navsteva 

Offline stes
9231 příspěvků moje polička 30. dubna 2018 16:30

Celý minulý týden jsem  byla prvně v Belgii a mnou taky milovane Holandsko má nejednou fakt silného konkurenta

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 30. dubna 2018 17:15

Lamicka jinx děkuji. Původně byla v plánu ještě Ženeva, ale ta mi nevychází časově, tak kamarádka jede sama a sejdeme se v Amsterdamu. Pro ni budou všechna 3 města premiéra, tak jsem ráda, že ji můžu dělat společnost zrovna při této cestě.  Hrozně ráda se vracím na oblíbená místa.

Amsterdam si rozhodně užij. Ty jsi i teď na cestách, viď?

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 30. dubna 2018 18:14

nellielovett vlakem je to nejlepší... v létě jedu vlakem do Budapešti, uz se tam těším 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 01. května 2018 01:24

stes ty jo, Belgii jsem byla x krát a vždycky jsem si říkala, jaký je to pech žít v belgii, když hned vedle je tak krásne Holandsko :)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 01. května 2018 01:25

nellielovett ji ja jsem právě ve Vietnamu :)

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 01. května 2018 09:41

jinx Vietnam je na mém srdcovém wishlistu.

Offline Proč ne Eva
408 příspěvků moje polička 01. května 2018 09:44

jinx já jsem Asií zatím nepolíbená, ale hrozně ráda bych se tam vypravila. Nějaký tip kde začít?

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 01. května 2018 11:16

nellielovett skús osloviť slovenské ministerstvo vnútra

https://dennikn.sk/minuta/1109536/?ref=list

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 01. května 2018 12:07

slniecko  V tejto krajine sa už niet čomu čudovať. 

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 01. května 2018 13:22

paktofonika denne žasnem...

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 01. května 2018 17:00

Proč ne Eva no ... to je jednoducha otazka, na kterou neni jednoducha odpoved  ale pokusim se... jako prvni se asi nabizi Thajsko. Proflakle a turisticke, ale imho porad i tak krasne a exoticke, byla jsem tam vickrat, mam ho procestovane, je to zajimava zeme se skvelym jidlem - u me plus body. Thajsko mam rada. Jen je potreba se nebat se ozvat, neni nutne nechat se sebou vyjebavat (coz oni zkousi, ne ze ne). Co me nenadchlo, to je Malajsie. I tam jsou krasna mista (cameron highlands jsou uzasne), ale celkove jsem se s tou zemi jaksi minula. Co opravdu neumi, tak to jsou sluzby. Brunej je takova prtava vystredni exotika na Borneu, striktne bez alkoholu (auvaj) s brutalnim kultem sultana. Co jsem pred casem pochytila, tak najeli na celkem tvrdy islamismus, coz mi je krajne proti srsti, tak jsem rada, ze jsem to stihla jeste driv, znova uz tam nepojedu. Lidi tam ale byli velmi mili. Co me dost nadchlo, to jsou Kambodza a Myanmar (Barma). Hlavne Myanmar je mysticky, exoticky, uplne odriznuty od sveta a porad dost nedotceny tur.ruchem. Zaroven je tam doslova citit zmena a posun. Tomu odpovidaji i mistni, kteri jsou dost bezprostredni a kontaktni a stydlivi zaroven. Zeme je to krasna a extremne chuda. Velmi podobna je Kambodza, clovek tam obcas vidi i veci, ktere by si radeji nepripoustel, ze existuji. Za me tyto dve zeme ale uzasne. Jen je potreba pocitat s velkym vedrem a vlhkem (to vlastne vsude) a s tim, ze navzdory veskere snaze veci jdou vlastnim tempem a smerem. Na druhou stranu, malokdy je sprcha takova slast  Dale tam mame Singapur, kde jsem nejakou dobu zila a to by vydalo na roman. Z pohledu turisty na dva tri dny ok, pokud chces utracet, je to raj. Je tam  vsechno a tim myslim opravdu vsechno. Tri chanel butiky vedle sebe na jedne ulici nejsou problem, luxusni kluby, bary... celkove dost umely svet, stoji za to vydat se trochu dal a poznat little india nebo china town. Naprosto fantasticky je Hong Kong. Oproti Sing. zivelnejsi a vic divoky a to ja miluju. Misto, kde vedle sebe jsou extremni bohatstvi a extremni chudoba, staci se dobre divat. Spickove restaurace. Uzasna atmosfera. Znova se tam chystam a uz ted se nemuzu dockat. No a co stoji uplne mimo vse, to je Japonsko. Jednom slovem dokonale, neni co vic rict  co je prijemne a co ja osobne mam na cestovani rada, je to, ze po trmaceni se po ruznych koncinach se lze zaparkovat v luxusnim resortu a zmizet ze sveta. Tohle Asie opravdu umi. Omlouvam se za pripadne preklepy. Pisu na mobilu z Vietnamu, ktery se zatim jevi uplne fantasticky. Blaznivy, divoky a krasny 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 01. května 2018 17:20

Jeste fotka z Myanmaru. Nadhera, nikde nikdo, jen v chramech par mistnich, vse si lze projit, uzit.