711990 copak jsem karja? :D
![]()
![]()
![]()
Potrefenáhusa @razorblade Hele hele smich prejde, jen pockejte az si ten instac zridim!:-D
Edit:Nemelo to bejt tmavy, ale dobre, ze je!
#karjavasvidi![]()
viktorka_od splavu #agentkakarja
Karja Lepší twitter, ne? ![]()
viktorka_od splavu ...nefunkční proklik nebo co??
Aranel Ja jasne zaostavam!
Uff...dorazily šaty. No, nesmím přibrat ani deko a nevzít si podprsenku
. Možná dvě až tři kilíčka dolů by neuškodily ![]()
Lama_z_Lana uka!:-)
viktorka_od splavu Až je bude kam vytáhnout, tak ukážu. Zatím jsem je jen rychle zkusila a zas letěla do práce ![]()
Tak mockrát děkuju, foodie bastarde. Dostala jsem děsnej hlad!!!
15% slevička![]()

Lama_z_Lana
dobrá motivace.
whiskas No už jsem na tom začla pomalu pracovat, ale já si strašně nerada odpírám, tak to jde ztuha
. Potřebovala bych se dostat na váhu, co jsem měla před zimou. To jsem byla spoko. Teď to trošku drhne, no.
Lama_z_Lana Chápu, ale šaty, ty šaty ... no, víme. ![]()
Pokud ti aktuálně jsou, je to v pohodě. A těším se na fotku
.
barbucha jsem desny bastard ![]()
To teda seš
Ale užij si to! Ten Vietnam teda ![]()
Karja si ho klidne zrid :D aspon me to trochu poposoupne k tomu na ten instac neco davat :D zrovna vcera jsem si rikala: "tady bych mohla vyfotit neco na instac"... "hm, jsem lina" :D ale vyfotila jsem aspon neco na facebook, kam na kvalitu fotografii nekladu takovej narok :D
jinx uz te sleduju :) a zavidim... ja bych mohla fotit akorat chlebicky na tiskovkach :D (a ten silenej pupek, comi po nich roste :D)
whiskas Co šaty, ale plavek se děsím
Šaty toho dost schovají.
Po práci na trénink a pak se houpat u vody s knížkou. To je plán. Skutečnost bude asi jiná ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.