razorblade Mně se někdy zdá, že vyfotit je ještě to nejsnazší... Mám plnej mobil fotek který jsem na instáč chtěla dát a nikdy jsem to neudělala, protože to zpracování je tak náročný! :D Ještě že existujou stories kam může člověk plácat kraviny, jinak bych na tom insta ani snad nemusela být.
Co jste si dnes koupili/y?
Karoleena co to jsou instastories? :D jako ja mam pocit, ze na insta bych mela dat fakt neco supr trupr... a ne treba svoje nohy v taxisove prikopu... to patri pod zamek na facebook :D
razorblade A teba instagram nenaučil že hore tie okienka sú stories a ako sa pridávajú stories? Hore sa ti ukazujú stories ľudí ktorých sleduješ, keď dáš lupu tak aj ľudí ktorých nesledujes. Pridávajú tam fotky alebo krátke 10sec videá. Vždy. Keď pribudne nová funkcia tak ma to telefón naučí. Ale možno len nemáš aktualizovaný Insta a preto to nevidíš.

paktofonika jooo, to vidim. jednou jsem na to omylem klikla a clovek na obrazku na me zacal mluvit, proto jsem na to uz nikdy neklikla :D
paktofonika no ale jaky to ma smysl? Cim se to lisi? Ze se to muze hybat? A na facebooku? Nebo ze to vidim najednou nahore? Nebo ze to za cas zmizi?
baltik že to zmizí. proto tam lidi dávají ty kraviny:-))razorblade jojo uplně tě chápu, nesnášim videa obzvlášť když to najednou začne dělat randál. nejlépe na poradě![]()
baltik Zmysel to má ten že ak chce mať niekto profil iba s kvalitnými fotkami tak si tam nebude dávať menej kvalitné fotky, proste menej kvalitný obsah dá do stories. To už by si ale chcelo prečítať niečo o instagrame, ako zostať v kontakte s followermi... Na dlho... To že to niekoho nezaujíma a nepoužíva to neznamená ze to nemá zmysel. Tie stories sa ukladajú takže sú to takisto krátke spomienky na výlet, oslavu...
viktorka_od splavu Ja mam stories nastavene tak že sa zvuk nezapne až kým ho ja nezapnem takže môžem sledovať potichu.
A já mám ty stories ráda, právě že jsou takový autentický ![]()
Asi by som mala ísť do priznania,ale nemám Instagram,no fotky @jinx,paktofonika,atď by som rada videla...čo s tým? ![]()
A aby som nebola mimo,moje prvé Toms na leto na skúšku

A šaty

pecka si ho založ
nemusíš tam dávat přece fotky když nechceš, takovejch profilů je.. akorát pokud někdo nemá veřejnej a nepozná podle fotek že seš to ty, tak ti asi nepovolí přístup, to je tak vše.
viktorka_od splavu zatiaľ sa tomu úspešne vyhýbam...asi to budem musieť prehodnotiť
paktofonika já mám všechno potichu
ale některý webovky/aplikace jsou průrazný tak, že si to ten zvuk prostě pustí. insta teda ne, to jsem ani nepsala. musím teda přiznat, že videa prostě nemám v oblibě, já jsem stará generace zvyklá na čtení.. tak ty stories jsou asi jediný co (občas) sleduju:-) krom když mě dítko výjimečně tak dvakrát do roka přinutí podívat se na něco upasupa na youtube:P
pecka já zas mám snad všecko o čem zaslechnu:-)) abych naahodou nebyla pozadu:P samozřejmě z 90% prázdný, se dostatečně exhibuju tady![]()
razorblade Mně se někdy zdá, že vyfotit je ještě to nejsnazší... Mám plnej mobil fotek který jsem na instáč chtěla dát a nikdy jsem to neudělala, protože to zpracování je tak náročný! :D Ještě že existujou stories kam může člověk plácat kraviny, jinak bych na tom insta ani snad nemusela být.
jelikož blbě vidím, tak na telefonu mi všechny fotky přijdou super
když se pak podívám na compu tak samozřejmě jsou super - kromě těch mých![]()
razorblade Ja jsem teda zamrzla v dobe kamenny, co se socialnich siti tyce, navic vubec nefotim, jen kravoviny v ramci konverzaci na whats up. Z dovolene privezu v prumeru tak 5 fotek/tyden a jeste desny:-D. Takze bych vylozene jen smirovala:-D. A I snad nejakej profil mam zalozenej kvuli praci (potrebovala jsem neco vysmirovat, jak jinak), ale uz ani nevim, jak se jmenuju. No hruuza, jdu se vratit donstredoveku.
Karja s tim mám taky problém jsem zjistila tudle jak byla aféra pinterest
že mám dva profily, páč co jinýho než si jen tak pořídit apku a pak na to pár let zapomenout a pořídit si ji zas...:D když vidělo dítě že mám snapchat tak prej ať se tam neopovážím něco psát, že to neni pro geronty!
viktorka_od splavu mas ve tel snapchat jo? cha cha, tomu se uspesne vyhybam.
Jinak insta je super na fotky, architekturu, jidlo, design atd... na svuj ucet davam vsehochut, nijak me to netizi, ze to neni obcas uplne mga super fotka...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články