To jako (skoro) nikdo nenakupuje?? Abych sem snad šoupla ten nočník ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
0zero7 tak samo o sobě je to nanic, a s dětma si psát nesmim, že..:D

To jako (skoro) nikdo nenakupuje?? Abych sem snad šoupla ten nočník
vyplňujem čas do výplaty![]()
viktorka_od splavu Mně ale rodičák taky chodí až sedmýho![]()
tina tak proto nočník!![]()
viktorka_od splavu Teď jsi na to kápla
Kokoska diky ![]()
Jedou ke mně dvoje tenisky, ale nevím, jestli u mě zůstanou.

Omlouvám se za velikost, to zmenšování pořád nějak nefunguje :(
Tak prej karta uz jede ok

A jeste doplneni klasiky, posledni maska je novinka a je perfektni, vyprodana v obchode, tak objednavam online, prvni uz mam skoro v cudu

Haha, co to vidím na instáči, Chanel Cruise 2019 a pušery!! Tak víme, co po výplatě kupovat! :D

Karoleena eeeeee... a jeste ty mary jane boty k tomu... neeee :D ja budu zas treskute out :D
Haha, co to vidím na instáči, Chanel Cruise 2019 a pušery!! Tak víme, co po výplatě kupovat! :D
![]()
![]()
![]()
a ja si rikala ze jich ted pozoruju v ulicich pomerne dost - cesky jsou proste in!
paktofonika ja jsem tu otazku na smysl stories nemyslela jako zpochybneni jejich smyslu, jen ze jsem proste nechapala, v cem je rozdil, dekuji za vysvetleni
baltik No nieje zač :) Oni to vlastne prebrali od Snapchatu ktorý postupne stráca užívateľov. Proste pre človeka čo pridáva fotky hala bala je to nepotrebné ale pre tých čo na Insta zarábajú alebo spolupracujú s firmami je to veľmi nápomocná funkcia. Vyhrala som nedávno knihu Hoe to grow your own dog instagram a teda to ako funguje Insta je celkom zaujímavé.
viktorka_od splavu Karoleena Ale zase musím uznať že na tej postave je to ako tak ôk ale realita v uliciach je iná. Mladé štíhle vysoké ženy nenosia pušerky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články