paktofonika nevím, jestli chyba není u mě a mé velikosti, protože top myslím mám ve standardní velikosti
já se teď napálila u šatů COS, včera mi dorazily zelenomodré a jsou mi velké v průramcích... a vracet a vyměňovat to nechci, protože jinak mi velikost nevadí, zkusím se dojít zeptat ke švadleně, jestli to nejde nějak upravit ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika Já mám tedy spíš opačnou zkušenost, věci z MD jsou mi větší :-). Jde ti o tu sukni, nebo halenku?
999 Aj o sukňu aj o halenku. ![]()
paktofonika Aha
. Až pojedu kolem, tak ti to vyzkouším.
Zu skvely nákup
999 To by bolo od teba veľmi milé. Som otravná čo? ![]()
Mutziputzi Jo, tak tuhle delku jsem vloni shanela jak blba na dovolenou ve verzi mozno na vylet I do mesta a sehnala. Ale co to dalo prace, jen at je toho houst, ja uz podprdelni kratasky nemuzu!
paktofonika Hele, na finančák bych kvůli tobě nechodila, ale na hadry v pohodě
Mutziputzi Ježiš teď si díky těm obrázkům uvědomuju, já už vlastně jedny pušery vlastním! Podobný džínový jak z první fotky, taky s vysokým pasem, hrozně se mi tenkrát líbila barva té džínoviny, tak jsem je koupila, ale nikdy v nich asi nevylezla z baráku, no tak teď nastává ta chvíle!
Karoleena Tak to chcem vidieť!!!!! ![]()
Karoleena kdyz vidim ty fotky, tak jsme si uvedomila, ze jsem jedny riflove cerne taky mela, snad Diesel, s dirama, z UK, tak pred 10 lety, ale nosila jsem je spis "na litacku", zadna hoch moda
Hele a když pušery potřebuju, protože fakt pušuju pedály a a/ se bojim konce kalhot v řetězu b/ mam hnusný kolena. To budu hodně za blbku, tady?
andulka01 Ne navopak, už dva tejdny tady věštim, že to letos bude hit, tady úplnej šlágr! Jenom jim některejm dej ještě čas, tejden aspoň![]()
andulka01 Náhodou...třeba v kulotech na kole úplná pohodička ![]()
Lama_z_Lana Já se svojí postavou kuloty opravdu NE
Ony ani ty pušérky nebudou dobrý, prostě jsem oplácaná, malá a bez pasu, hnusný kolena a tlustý kotníky included. No co nadělám :-) už se těším až se objevým v pravým českým peklu, třeba.
No musím říct, že jsem si ty COS šaty ještě jednou dneska zkusila asi prostě ne
Nejspíš je vrátím/prodám a koupím 38. Nejtěsnější jsou mi pře prsa a v průramcícha to za měsíc teda fakt nevyřeším. Jinak všude seděj skvěle no. Achjo, achjo, jsem smutná.
Mutziputzi hele, tobě se fakt líbí džínové uplosti nad kolena? nebo jsem nepochopila ironii?
mně přijde právě tahle délka v tomto střihu asi úplně nejhorší ze všech, ještě horší než pušery. možná pro topmodelky, jinak to všem zezadu dělá děsný zadek a takové uříznuté nohy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články