razorblade neboj,nebudeš sama ![]()
Co jste si dnes koupili/y?

Ještě musím trochu opálit záda ![]()
Zu Super nákup! Odkiaľ!!
paktofonika Massimo Dutti a když jsem viděla tu sukni, vzpomněla jsem si na tu tvojí koženkovou a díky tomu jsem jí došla zkusit. Říkala jsem si, že budu jako tank, ale vypadá v rámci mojí velikosti fakt dobře :) Normálně nosím 38/M, kalhoty a sukně od MD mám ale větší, tuším 40 nebo 42
no to je presny:-) ale mne se to teda nelibi ani na te modelce.. hned jsem si vzpomnela na ty parodie na saty o kterych jsem psala nedavno (pytle pod zadek s dlouhym rukavem) na modelkach to vypada blbe, na zenskych na ulici strasne
A to já vám garantuju, že na hezký postavě a stylový osobě jsou pedal pushers 1000x hezčí než kuloty...
Mutziputzi na hezký postavě a stylový osobě
je hezky totiz vsechno![]()
viktorka_od splavu prostě kauza kuloty je geniální příklad vlivu marketingu, to mi nikdo nevymluví, co se nepovedlo tak úplně vycpávkám na ramenou, to dohnaly s grácií kuloty![]()
viktorka_od splavu Taky se mi ty pušery moc nelíbí ani na modelce, ale já už fakt radši nikdy neříkám nikdy jak jde o hadry, možná, kdyby byly v jiné barvě... :D
Ja teda na instagrame mám fotky, ktoré chcem a že nemaju uplne super kvalitu ma vôôôbec netrápi. Hmm, to som teda asi nedomyslela?
Ale tak zas ho mám pôvodne zasložený kvoli goliáškovi a postupne som tam objavila ludí, s ktorými komunikujem a používame ho na správy. Niekedy namiesto iným komunikačných ako skype a od.
A tie príbehy sa mi veľmi páčia, dlho tam nie su a tak je to sranda.
Zu bože, tá blúzka s mašlou vzadu je krásna, s dovolením sa budem asi opičiť.
Zu bože, tá blúzka s mašlou vzadu je krásna, s dovolením sa budem asi opičiť.
Jo ta bluzka je uplne
Jeste ze mam nakupni stopku.
Mne sa teda trojštvrťáky páčia. Na niekom a niektoré. Myslím, že fakt záleží na štylizácii. a počkám, kedy sa aj tu začnú objavovať. Ja mám. ![]()
Luna No tvl sme to privolali! ![]()
je moc příjemná, opičení dovoleno :)
A ja si myslim, ze se pristi rok zacnou nosit kratke sukenecky ![]()
Lama_z_Lana Aj tak sa ti hodia viac tie dlhšie! ![]()
Já jsem nadšená! Moje dýlka prostě![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články