Lama_z_Lana a o kterych satech je rec?
Co jste si dnes koupili/y?
Lama_z_Lana a nepomohla by jina podprda? Mne se kolikrat stane, ze d nejakou volnejsi se mi rozjizdej knoflickynu kosile, kdyz si vezmu jednu z oberenych “tesnejsich”, tak je to dobry... udela to urcite centak dva pres prsa
Jiná Realita Mne se to libi mnohem vic nez to co bylo do ted vsude, hejna oplacanejch adolescentek v dzinovejch kratasech do pasu, preskrceny pandero, radne zarizly a pulka spekatyho zadku jim couha dole...obvykle doplneno ucesem co mas tak rada. Tohle je milosrdnejsi![]()
Mutziputzi Tak ale tahle delka je nahodou fakt dobra. Ale i tak to nosit nebudu![]()
razorblade Tam uz neni prostor na zadnou :/
Lama_z_Lana Tak si kup o číslo větší, ne? Ja mám tyhle šaty taky ve větší velikosti, právě kvůli hrudníku a sedí mi dobře i jinde.
Tulipe No budu muset. Ale stve me, ze budu muset absolvovat to sileny vraceci kolecko.
Hergot až do dnešních dnů sem žila v blažený nevědomosti, sem vůbec netušila, že se skoro nikomu nelíběj kraťasy těsně nad kolena ke kolenům a pod kolena.. ![]()
Jiná Realita jedna z věcí, na který s s Mucinou vzácně shodnu, je dýlka kraťasů po kolena - mně taky připadá lichotivá a milosrdná.
Jo a ještě k ig: ženy, jste ochotné se mi prozradit - tamní profily? Někdo je mi jasnej podle psa, schodů, ksichtu, ale někde teda nevím a dost mě to frustruje
...sz
Karoleena A ja jsem dnes jedny puserky vyradila spolecne s dalsim oblecenim pro kamaradku! A kdo ted bude prudce in, no ja to nebudu!!
Gellnerova pak nam posles report kdo je kdo?![]()
Šaty a triko.
Gellnerova Ja snad o tom instagramu zapremejslim, ale ja mam ted tak nezajimavej zivot, ze bych tam musela snad stahovat cizi fotky nebo se posunout v case a davat tam neco staryho!
Kytky. Spoustu umelejch kytek (na foceni a doplnky na foceni).
Karja 3/4 srdíčkovacích sledovatelů mi tvoří místní komunita, je to prima,další stupeň virtuální známosti
. A než jsem vložila první fotku, tak jsem jen voyeřila ... dlouho vlastně
Karja si vymysli nejakej “projekt” to je ted moderni ne? nebo uz ne.. hmm sem to asi prosvihla
takovy to - co vidim kazdy den v roce v 8 rano z okna a tak:-)
Gellnerova já jsem to vzdala. Snažila jsem se zapamatovat si jména z P a přiřadit k nim jména z IG, ale furt v tom mám zmatek. Chtělo by to nějakou excelovou tabulku se třemi sloupci: nick MP, nick P a nick IG ![]()
viktorka_od splavu To bych mohla třeba fotit ty proměny v zrcadle. #vopuchlejxicht #jsemtakhezkadneska #tykravotojsemja?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články