viktorka_od splavu docela dobře to drželo za uchem,ale pak to česátorka tak jako sesekala a část vlasů jsem fakt mela pořád v očích, čili jsem šílela dost.
Co jste si dnes koupili/y?
Gellnerova tak my se začaly sledovat teď, ale diskutovat často nestíhám ![]()
Zu óó, krása. A Narciso taky krása teda, mimochodem. Krátce mám doma vzorek a jsem zamilovaná.
Ta Parfumánie mi taky pěkně leze do peněz.
Na základě diskuse v jídelním vlákně jsem si koupila mlýnek. Pravda je, že jsem to měla v plánu, takže to bylo jen takové popostrčení. A když byl v té slevě. ![]()

Bledule Já si nechám na Parfumánii nastavit dětskou pojistku
. Někdo sem dal odkaz na Freepeople a já už mám v košíku troje boty...
999 Většinou mi stačí podívat se na stav konta a velikost svého oblečení.
Ale boty jsou problém, to jo. ![]()
a iedno cervene tricko
@bledule mlynek pekny
Bledule Mně stačí otevřít skříň a říct si, že ty všechny letní boty, které tam mám, i kdybych točila po dvou dnech, prostě neunosím...
999 Ale co když ty další budou pohodlnější než ty ostatní? Protože takty mě tlačí tam a takty jinde? ![]()
Bledule To jsi neviděla, co mám v košíku... Prej pohodlnější
.
Lama_z_Lana Já mám s těma šatama docela velký dilema - 38 na mě vypadá pohledově líp, nikde nic nepne a sedí nahoře jako ulitý, ale mám pocit, že když se v nich víc nadechnu, tak jsou mi trochu těsný. A 40 jsou mi pohodlnější, ale zase jsou mi nahoře volnější a přijde mi, že to není ono. Potřebovala bych velikost 39, nebo jinak poskládat hrudník :-).
Edit: jak koukám na ty fotky v COS - tak tak 38 je mi podobně jako té modelce, co má na sobě černé, a 40 jako té modelce, co má na sobě ty zelené. Akorát že u té zelené to vyvažuje to hodně subtilní vzezření, což je efekt, který se u mě neodstaví :-D.
Zina Jestli je to jen tohle, všem si ty 38. Já ten pocit znám, časem si na to zvykneš :-).
Zina No mě sedí všude krásně jen ten hrudník a průramky. A fakt mi jinak moc slušej. Tak váhám, jestli má vůbec smysl objednávat tu 38. No nic, jdu tady zkusit najít ten návod na vracení, protože se přiznám jsem asi pitomá a moc moudrá z toho nejsem.
Lama_z_Lana S tím vrácenim to bylo tak, že jsem jen nalepila lístek na balík a na poště řekla nějaké kouzelné číslo, které už si nepamatuju, resp. že poštovné platí adresát. Vzali to a přišlo to. Jen jsem nedostala žádný potvrzení, tak jsem se trochu bála, aby to opravdu přišlo.
Brioso Díky, jakej lístek - ten "return form"? V těch podmínkách píšou nalepit nějakou samolepku? Já mám akorát nějaké samolepky na průheldným pytli, ve kterým šaty přišly, ale ty jsem pochopila se týkají toho produktu. Takže vůbec vlastně nevim, kam to mám jako poslat ![]()
Já jsem na tohle strašlivý nemehlo.
Lama_z_Lana Přiznám se, že podorobnosti už si nepamatuju, ale podle mě jsem jeden papír dávala přímo dovnitř a to o tom, co konkrétně chci vrátit. A pak byl podle mě ještě jeden nalepovací papír, který byl ale obecný (vůbec se nevztahoval k mé objednávce), který se lepil na balíček a byla na něm adresa a info o tom, že poštovné platí adresát.
Brioso Díky! Tak jsem to pochopila správně, ale tu samolepku s adresou a s tím, že poštovné platí adresát tam prostě nemám. No se z toho picnu asi ![]()
Lama_z_Lana Ten papír vypadá nějak takhle, ta samolepka je vpravo nahoře i s adresou. Nalepíš, dáš na poštu.
Lama_z_Lana Tak to by se asi dalo vytisknout z webu, ne? Nebo pokud ji někdo má, kdo v poslední době objednával COS, tak by ti ji mohl naskenovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články