Lama_z_Lana Aj ja, dnes som ich skúšala, boli super ale úzke, pretekala mi noha. Budem musieť zohnať širšie. Tieto klasické mam tie užšie a sedia fajn ale tie Gizeh sú fakt úzke. To tuším písala aj Potrefenáhusa
Co jste si dnes koupili/y?
Bledule Děkuju! Tohle už je tenhle týden druhá objednávka kávových propriet, vědět to dřív, tak s těmi filtry počkám a ušetřím jedno poštovné ![]()
Prodloužený víkend v Krakově. Jupiiiiiiiii
Asi jsem se zblaznila, ale k tem novejm Adidaskam budou bozi!
Mutziputzi i ty, Brute...
.
Mutziputzi Nezbláznila, jsou
a tvojí postavě si myslim budou fakt slušet!
paktofonika To by snad mělo být OK, mám malou i úzkou nožku
. Dík za info.
moninika hrozně jsem se smála, když jsem to viděla vedle sebe v obchodě, přišlo mi to jako obýváková verze kuchyněk pro panenky :) je to skvělý.
Lama_z_Lana No to ja tiež, nemám medvediu labu :D Ale veď skúsiš a uvidíš. Ja by som s nimi najradšej spala, bola som na drink, bola kosa ale radšej som mrzla v nových birkenoch pretože som ich musela hneď vyskúšať ![]()
paktofonika Naprosto ti rozumim ![]()
Jiná Realita My taky, když jsme to minule viděli poprvé. Dneska manžel !!! trval na tom, že to musíme koupit ![]()
Mutziputzi chachaa, za chvíli kupuješ kuloty!![]()
viktorka_od splavu To zapomen, me by to normalne nenapadlo, ale mam COS za rohem, rikam si tady z Parfumanie nikoho nepotkam, co kdyby sis je jen tak skvalne jenom vyzkousela, no a kdyz sem koukla na sebe, musela ja sem se pochvalit!![]()
Mutziputzi no a právě příště to zkusíš s těma kulotama a uvidíš![]()
já bych si třeba i něco koupila, ale potřebuju si koupit několik laserových ošetření, nové zuby...:/ prostě samé to příjemnosti. takže mám smůlu.
bože, nesnáším utrácení za utrpení!!
No se tam chystám zejtra teda najít tu správnou velikost, ale koukám, že asi budu mít smolíčka.
Lama_z_Lana V Budapesti maj vsechny velikosti, cerny aj zeleny...holt tady neradi Parfumanie.hu zrejme![]()
Mutziputzi Haha, Mutzina na cestách. Tam se nechystám teda ![]()
Mutziputzi no... a k nim uz jen pekny vagabondy ve strihu duchodek a pak kuloty... :D
edit: a koukam, ze viktorka_od splavu byla rychlejsi![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články