bram No teba som identifikovala až včera napríklad :D
Co jste si dnes koupili/y?
bram
viditelně umístěnou!
Ja jsem uplne marna v tomdle. Jak nechodim do zvireciho vlakna, tak ani podle zvirat nevim ![]()
bram ja jsem vsude stejne, se mnou je to jednoduchy...
Gellnerova já jsem to vzdala. Snažila jsem se zapamatovat si jména z P a přiřadit k nim jména z IG, ale furt v tom mám zmatek. Chtělo by to nějakou excelovou tabulku se třemi sloupci: nick MP, nick P a nick IG
Šis to bych taky potřebovala!!
Nějaká dobrovolnice...? ![]()
Dadoo přemlouvám Karju, ať si zřídí instagram, tak mi trochu pomoz a máme vystaráno![]()
Mutziputzi no tak myslela jsem to srovnat s něčím rozumným
třeba s kraťasy na kolena. ta délka nad imo sluší jen ženám s nohama jak dráty do betonu, nesmí prostě mít žádná stehna.
Hergot až do dnešních dnů sem žila v blažený nevědomosti, sem vůbec netušila, že se skoro nikomu nelíběj kraťasy těsně nad kolena ke kolenům a pod kolena..
mně to připadá jediná vhodná délka pro kraťasy:-)

viktorka_od splavu tyhle nee, ty sou na cviko
Ounz no, a kam jinam se nosí kraťasy?
viktorka_od splavu ven? ![]()
to jsem rada, ze nejsem sama, kdo sleduje nektere zdejsi uzivatelky na IG, ale nedokaze si je spojit s nickem![]()
Ounz bacha, tohle sem si myslela o běžeckejch teniskách taky. Ale znáš to, když to umíš, tak i s kozačkama ...
.
razorblade tebe jsem si spojila až podle folklorniho ... blejzru, nebo jak se tomu říká. Teda myslím, že si to myslím správně!
Gellnerova tak já si furt myslím že kraťasy jsou krom na sport, se psem a na výlet jen nouzový řešení pro ženský co nemůžou nosit sukni. ale neřikám nikdy, páč čék nikdy neví, se ví![]()
viktorka_od splavu no právě. Nějakej šílenec z toho jednoho krásnýho dne udělá takový to must have a bude vymalováno.
Gellnerova jooojoooo, ja jinak na ig fotky sebe nedavam a na profilovce jsem s ofinou, kterou jsem nosila asi tri dny, nez jsem si ji zacala cesat dozadu a modlit se, at zo uz doroste :D
razorblade já jsem měla dlouhou patku přes oko a týden zpět mi tak vadila, že jsem to vzteky ustřihla na takovouhle ofinu. Tak se taky modlim
.
viktorka_od splavu Jo, tak tenhle ,,projekt,, mela jedna moje znama na fb, zacala prvniho ledna, jmenovalo se to nejak cesta 365, a uz nekdy patnactyho ledna jsem si ji smazala, protoze ty kazdodenni fotky beznyho zivota vcetne komentare stylu ala ,,Dita P.,, (jestli si nekdy mela v ruce Albert magazin, kam psala) se fakt nedaly zvladnout. Jo a zvire mam jen jedno, kocku u rodicu a je hrozne divna, to se neda s ni. Takze zustaneme u hadru, sminek a finteni zde:-D.
Karja divna kocka hmmm
to by nahodou mohlo mit potencial!;-))
Gellnerova mne se ten tvuj uces a obecne ty s patkou libi, ale vzdycky si rikam jak to ten dotycny muze vydrzet, z vlasu v obliceji uplne silim:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články