999 No ještě se mi v tom nelíbí moje lýtka, ale to není chyba šatů :-). A díky za radu, udělám tam teda ještě jednu výpravu.
Co jste si dnes koupili/y?
Zina Tyjo, oni je mají v Praze? (pokud jsi teda v CZ
)
Já právě nevím, jestli jít do tý 38.
Lama_z_Lana No, já jsem si je zkoušela minulý týden v Pařížské, to tam tu 38 měli.
Zina Hm, Hm..No já se tam stejně v dohlednu nedostanu. Ale díky.
Jinak sorry za mou dnešní dávku hysterie
Já na ty eshopy prostě nemám povahu ![]()
Šla jsem pro jiné a odešla s těmito. Moc se mi líbí na noze.
Jízdenky do Berlína ![]()
Nemáte s těmi COS šaty problém s materiálem? Včera jsem tam byla a mám u většiny pocit, že když si v nich sednu, už to nikdy nevyžehlím, o praní nemluvě. Šaty s plisováním na zadním díle - jako hezké, ale co s tím potom? Top s krásným nařasením vpředu, ale určitě by po cestě autem vypadal jak vypadlý skotu z huby :( No ale dva topy jsem si koupila, přece zas neodejdu s prázdnou ![]()
Dnes multicooker a v obchode mali asi zlú cenu pretože to stálo dvacku?!
Ounz super ![]()
999 Ty boty objednáváš přímo z webu "Freepeople"? Tam bude asi vopruz s proclením, ne? ![]()
A prosím tě, nemáš tip na pohodlné lodičky? Díky.
moninika Pěkné
. Odkud?
Bledule Můžu se zeptat, kde byl ten mlýnek ve slevě? Už ho mám dlouho v merku, tak bych se konečně rozhoupala :)
nellielovett
se těšim!
Nešlo v tom obchodě nechat. Tu samou velkou verzi máme. Jenom asi budeme muset jet ještě pro jedno ![]()

Dnes som ich skúšala v kľude a sadli ako uliate. Chcela som Gizeh ale mali len úzke a predavačka sa tvárila že nevie o tom že sú aj širšie. 
paktofonika Pěkný! Já se chystám na léto na ty Gizeh ;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články