Lama_z_Lana Aha, to by mi boli veľké. Som ti chcela ušetriť starosti. :)
Co jste si dnes koupili/y?
Magráta vagabond
a díky
Myrtila No já mám právě pocit, že mě trochu tlačily a na hodně dlouhé chození to nebylo... Ale líbí se mi , to je, doufám, že to třeba letos bude lepší ![]()
Lama_z_Lana Už se v těch šatech nějak ztrácím, které to hodláš vracet?
whiskas Haha, já se taky ztrácim
Ty 36.
moninika Diky, to by pro me teda asi nebylo. Budu hledat dal.
Lama_z_Lana Ale které? Ty zeleno modré?
whiskas Nene, furt se nemuzu vymotat z tech cernych cocoonu. Ale vratka je snad uz konecne v procesu a spravna velikost ve skrni ![]()
Lama_z_Lana Aha, vše jasné. To jsou ty, na které nemám správnou výšku
.
Lama_z_Lana Příště to přijď vrátit na Malou Stranu, do Josefské, nehnuli brvou a balík zadarmo vzali...
999 Děkuji, píšu si... Doufám, že to bude fungovat přes toho kurýra. Možná proto už jsem v té objednávce tu "samolepku" neměla ![]()
Lama_z_Lana Na Slovensku to cez kuriéra funguje takže je možné že po toľkých problémoch s vrátením to zavedú aj u vás konečne. Predsa len sa im to asi neoplatilo keď poštovné preplácali, balíky sa strácali a pod.
paktofonika Super. No mne zatim potvrdili ten sber na zitra, ale jelikoz se statni svatek, tak bych to videla az na stredu. Ale etiketka zatim neprisla.
Lama_z_Lana Ja keď vraciam cez DPD tak s etiketou príde šofér. :)
paktofonika No tak znova super. Mne tedy v emailu psali, ze to prijde mne a mam to vytisknout, takze pokud uz ji bude mit sofer, jeste lip. Diky moc za info, jsi zlata![]()
Ja jsem na tohle absolutne marna ![]()
Lama_z_Lana chyba neni na tvem prijimaci, vraceni do COS je znacne user unfriendly..
Lama_z_Lana V Budapesti maj vsechny velikosti, cerny aj zeleny...holt tady neradi Parfumanie.hu zrejme
no, tak ale to jsme se minuly o fous. Já tam byla dneska ráno.
Lama_z_Lana Zde jsou detaily pro vrácení (pro ČR), zdá se, že to dost vylepšili, tedy pokud to via DPD fakt funguje. ![]()
Kávu, Aeropres, konvicu, moka konvičku (všetko za posledný týždeň) a saty

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články