paktofonika Všechno super, ale kde jsou šaty? ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika krásnej nákup
999 No šaty nič moc, taká záclona na leto, birkeny k nim budú super.

Ounz Sa mi tá debata o káve príliš nevyplatila. Aká bohatá by som ja bez MP a Parfumánie bola ![]()
paktofonika Nápodobně
Náhodou šaty fajn a ty kávové propriety
. Jsem kofeinový nadšenec...
paktofonika Náhodou, jsou v pohodě
.
paktofonika ale jaká smutná (neměla bys všechny ty věci pro radost)
paktofonika šaty sú fajn, odkiaľ?Kávové vecičky zrejme tiež-neviem posúdiť,kávu nepijem.
pecka Zara :) Mala som sledovanie ináč su furt vypredané ale sem tam sa objavia tak keď si dáš sledovanie tak by sa mohli ešte ujsť.
paktofonika vďaka.Máš ich už doma?Či ešte čakáš?Rozmýšľam nad veľkosťou,ako vždy ![]()
pecka Čakám a vzala som XS, z boku na fotke sa zdali dosť široké tak zase nech to nemám ako stan.
paktofonika si štíhla,takže väčšie isto nepotrebuješ.V Avione majú M,no nemám cestu do Ba.Tak možno skúsim dať do sledovania S a M a uvidím.
Další boty
a sukni.

Bledule Já si nechám na Parfumánii nastavit dětskou pojistku
. Někdo sem dal odkaz na Freepeople a já už mám v košíku troje boty...
Já ti jí nastavím ... Stačí, když mi pošleš svojí kartu (nezapomeň na PIN) ![]()
paktofonika pěkný nákup, taky miluju tyhle věci na kávu ![]()
moninika pokud jde o boty, mám to stejně... tyhle jsou super
Někdo se ptal na tyhle šaty:
Dneska přišly a asi pošupajdí zpátky. Mám 176 a jsem poněkud objemnější přes prsa, tak jsem zkusila vzít XL a jsou mi dlouhé, ale v oblasti kolem ramen nějakou táhnou a vypadám v nich jak selka. To jsem sice zvyklá, ale tady je v sukni té látky opravdu nějak moc. Jo a ta bílá není čistě bílá.
Ja jsem si tyto saty mezitim tez koupila a tez uz jsou poslany zpet. Strihy v espritu mi temer vzdy sedi jak ulite a toto ne, za me zklamani. V pase me temer skrtily a strih na prsa predpokladal prsa posazena spise nekam trochu niz smerem k pasu :) ale material se mi moc na leto llibil. Skoda, no.
ze ja vobec lezem ho haemka. vzdy tam nakupim nieco synovi. teraz som na skusku skusila handru aj pre mna. nakupila som toho viac ale na stranke nemali konkretne produkty

eless Jestli ti je 12, potom miloučký šaty![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články