Mutziputzi to nie, ale som krpata a mam ich kusok nad kolena ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Dvoje boty gino rossi...první sleva 30%, druhé 50%
Kdyby někdo potřeboval...
Saty jsem si zadny nevybrala, boty taky ne, tak aspon plavky a prehoz. Ten je mi mimochodem ke kolenum, ty kratky nemam rada ![]()

A jeste oblibenou rasenku od Clarins.
eless Ne ne, můj syn opravdu nepotřebuje další kraťásky...
Ani se super kotvičkama!
Do dětských hader už radši nelezu, když vyloženě něco nepotřebuje, ale koukám, že mě to dostihne i tady!
Pinot Noir keby len kratasky ale kupila som mu aj acdc tricko... dalsie ![]()
eless To triko jsem taky chtěla, ale nikdy jsem ho v obchodě neviděla ![]()
eless Výborně, takže během uspávání jsem vlezla do eshopu a triko AC/DC je na cestě
A k tomu mikina Rolling Stones a další věci ani-nebudu-říkat-za-kolik ![]()
Pinot Noir no, až budeš kupovat kolo, oblek do tanečních a školní zájezd do skotska, ještě si na mikinu ráda vzpomeneš![]()
viktorka_od splavu nestraš ji, jestě chtějí přece tu holčičku... ![]()
Catherinne dobrá, opravuji na poníka, šaty na bílou prodlouženou a školní zájezd do skotska![]()
jsem největší kráva na světě. už týden sleduju dražbu několika hedvábných šatů, s hedvábnou podšívkou. před chvílí se prodaly, za 22 liber. zapomněla jsem na to
byla jsem rozhodnutá si je koupit klidně za 50 liber. jsem prostě idiot.
Jiná Realita kde se to odehrávalo?
eless hm, tak já v CA hadry na děti za 2 litry. Kratasky mají každá dvoje ( z toho jedny jsou ve škole na TV). Koupila jsem jim v klucicim oddělení krataskove plavky, protože holčiči kratasy by potřebovaly v pase o tři čísla menší a to je zas krátké.
Starší má po zimě asi tři trička s krátkým rukavem a máma mě o víkendu upozornila, jestli jsem si nevšimla, ze jsou jim všechny kalhoty krátké. No ale v pase zas nemusí mít nájemníka, aby to z nich nepadalo. No socialku na mě.
Dadoo na ebay.co.uk.
týden si maluju, co k nim budu nosit.
tohle fakt nesnáším, a už se mi to dlouho nestalo. teď na ně s ohledem na moji povahu budu myslet až do smrti ![]()
![]()
viktorka_od splavu nestraš ji, jestě chtějí přece tu holčičku...
A co budu dělat s tím kvantem modrých věcí?
Asi spíš kluka... ![]()
Pinot Noir Holčičkám modrá sluší. I když u mimin by to bylo takový zmatečný.
Tak Betty Jo, já jsem spořivý typ. I holčička by byla v modrém a s obrázky autíček
Takový Jára Cimrman naopak!
Pinot Noir holcicka s autickama a supermanem je spolecensky prijatelna, naopak vyrazne horsi:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články