Pinot Noir Prvni tri roky ji to vadit nebude, ale ty nakonec stejne neodolas ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Pinot Noir Modrý se prodá na burze a nakoupí růžovky, přece!
continuity Tak nakonec budou prukopnici pušerek tvoje deti! Jen jim to nech, ted maji moderni 7/8 kalhoty a za chvili z toho budou ty pusery az to bude nejvic in.
Pinot Noir modre v obchodoch ani u nas nie su. na webe je pekne ale nakoniec som nasla trosku ine v zelenej farbe tak som vzala to. lebo keby som sa uz dokopala k registracii na ich eshope tak by domaci rozpocet zaplakal ![]()
pacilo sa mi aj gnr ale cierne mu na leto obliekat nechcem lebo sa uvari. uz teraz chodi spoteny v kratkom a to este neprislo leto. nasi chlapi v rodine jednoducho nedavaju teple pocasie![]()
inak som mu uz davnejsie kupila acdc aj metallicu. do zasoby rozne motivy a velkosti. gnr vtedy neboli a stouni sa mi v danom prevedeni nepacili. ine kapely hm nevedie. este ked som bola tehotna tak na mna kukali v praci divne kym nezistili ze to s tymi rockovymi vecami pre maleho myslim vazne. uz si zvykli vsetci v okoli ![]()
Tak Betty Jo, já jsem spořivý typ. I holčička by byla v modrém a s obrázky autíček
Takový Jára Cimrman naopak!
to jsem si taky myslela....... ještě ale nevíš, kolik je věcí pro holčičky. zbytečných věcí, šatů, sukní. emma je vyloženě zdobící komediantskej typ, bez dlouhy sukně nedá ani ránu, cokoliv klučičího pozná na sto honů a odmítá nosit
continuity Tak nakonec budou prukopnici pušerek tvoje deti! Jen jim to nech, ted maji moderni 7/8 kalhoty a za chvili z toho budou ty pusery az to bude nejvic in.
![]()
Uff, černý a bílý "krajkový" TOMSky jako náhrada za ty, co už mají svojí největší slávu za sebou.Vyhrabala jsem je v outletu na urbanluxu, ale přijde mi, že už nejsou jinak moc k sehnání. Co pak budu dělat? Ty klasický se mi zas až tolik nelíběj.
V Marionnaudu mají zase slevy na ty EL tonovací krémy (BB, CC...), tak mi přistál v košíku můj nejmilovanější "TINT".
Sice jsem až tak hodná určitš nebyla, ale co už ![]()
Šedý Toms. a právě jsem zjistila, že na eobuvi bych je pořídila skoro o tři stovky levněji ![]()

A dvě trička u Markse. Druhé jsem nenašla, ale je taky červené
, dlouhé s květy, spíš tunika.
Kdo shanite tomsky, tak ted jich maj dost zlevnenejch na asosu za 25-30 liber, zatim maj i dost velikosti. Nejvyhodnejc to vyjde kupovat v librach, ty nejlevnejsi jsou pak za necelejch 800
Šaty v Lidlu. Mně jsou až po kolena.

razorblade A já si dneska jedny koupila v Praze.. To mám za to, že jsem nepočkala do večera a koupila je v kamenném kšeftě ![]()
Dadoo Urbanlux jich má teď mraky kolem osmi stovek![]()
Pinot Noir tak snad to nebudou jedny z těch, co se po vyprání o 15 cm zkrátí:-/
viktorka_od splavu Mně by to až tak nevadilo, je to na procházku do Billy a na zmrzlinu se zastávkou u klouzaček, nohy na to mám, s věkem ať si každej trhne nohou
Právě mě překvapilo, že jsou proti fotce o tolik delší.
Pinot Noir tak snad to nebudou jedny z těch, co se po vyprání o 15 cm zkrátí:-/
JJ, Lidl je v tomto expert.
Pinot Noir no jasně, tím nechci říct, že bys je nemohla mít krátký, ale že já tam koupila troje různý z takovýho toho silnýho úpletu, děsně pohodlný a super a původně byly taky pod kolena.. koupila jsem na doma, na zahradu, max do toho obchodu, ale se.e mě to i tak:-(
Dadoo si kup jeste jedny :D
viktorka_od splavu Jo, tak to se klidně může stát, že z toho bude takové delší triko
Zkracování je blbé, možná ještě víc mi pije krev překroucení švů, na to je zas expert HM, jeden šev na břuchu, druhý přes záda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články