Ze zvedavosti jsem si vzala do kabinky tyhle vzorovany kalhoty s tim, ze mi stejne budou maly a ze v nich budu vypadat blbe... a samozrejme jsem s nima odesla, protoze hezky maskujou spek na brise a nohy v nich taky kupodivu nevypadaj tlustsi nez jsou
obrazek mi nejak nejde vlozit, tak jen odkaz:
Co jste si dnes koupili/y?
razorblade ty sou hezký!
razorblade Jsou moc hezký! Taky jsem po nich zálibně koukala, jenže jsem na sebe byla přísná.. a ted toho lituju ![]()
Dadoo se pro ne jeste vrat! :D u nas je dokonce meli uz ve sleve za 400 :)
razorblade Hmmm.. koukala jsem po nich znovu ve čtvrtek na Kladně a už je tam neměli a do Prahy se ted nedostanu.
Jsem pako. Vždycky mě záchvat šetrnosti popadne tak nevhodně. ![]()
razorblade moc hezky.:-)
razorblade pekne gate, dufam ze ta v nich uvidime
Janulik03 eeee... neuvidite
ja jsem ted nejtlustsi, co jsem kdy byla, a hrozne se za to stydim
furt se odhodlavam k prvnimu kroku, abych si zasla k odbornikovi
Dadoo hm má do zítra poštovné zdarma a 10% slevu na celý nákup ![]()
nellielovett Jenže už nemá na mě ty kalhoty.. Jdu pohlodat něco jiného, dík ![]()
razorblade ty jsou moc pěkný
nakupni tasku. Kdyz je hezky tem metalizam neodolam. :-)

šaty Zara - šla jsem si tam původně pro ty bílé lněné, co tu někdo dával (s výstřihem až ke kalhotkám
)
... a tak nějak tuším, že tyhle budu tahat celé léto...

RoSa pekny!
RoSa tie sú zaujímavé ![]()
RoSa Pekné šaty. Aký je materiál?
Ja včera podprsenku a dnes pôjdem asi ešte po jednu pretože už dlho mi žiadna tak dobre nesadla.

97% BAVLNA, 3% ELASTAN
a asi si je taky objednám ještě jeden kus, ve větší velikosti - fakt jsou moc příjemný a slušej mi, si troufám tvrdit ![]()
RoSa Jsou skvělý. Jak sedí velikosti, 36 je S? Já mám s jejich velikostmi trochu potíže....A materiál je tak na teď nebo jsou teplejší? Dík
paktofonika Moc pěkná :-).
stes je to volný střih, pohodlný, takový dlouhý tričko - a předpokládám, že se to časem i vytlemí, takže pokud máš vel.36, tak bych radila každopádně to S, větší určitě ne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články