Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 13. května 2018 14:46

Asi po dvaceti letech nové kolo. 

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 13. května 2018 18:07

Alena_In at se dobre jezdi! Me asi nakup taky nemine,neb muz je vasnivy cyklista a vypada to,ze se tomu nevyhnu.za 7 let vztahu se mi to podarilo uhrat,ze jsem na kolo sednout musela jen jednou. Des bes,rika se,ze jak se to clovek jednou nauci,uz to nezapomene.omyl je pravdou,mam co delat,abych se na to vysvihla a pak nejak elegantne zabrzdila a slezla...o nasledne migrene z krecoviteho drzeni tela ani nemluvim...fakt se toho bojim.ale rikam si,ze to je tim pravekym kolem a ze se to treba podda.hrozne mi vadi ta poloha,zadek vysoko,vohnuty zada,hlava dole,krk v kreci...jsem asi zoufalej pripad.pritom si troufam rict,ze uplne nesportovni nejsem.muz uz vybura kolo,ach jo.

Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 13. května 2018 18:11

Gatita já to absolvovala teď nedávno, takže s tebou plně cítím. hlavně si nenech to kolo celý vybrat od něj... mám taky velký problémy s posezem a bolestma krku a hlavy, přestala jsem jezdit před lety páč jedna jízda na kole=čtrnáct dnů utrpení. no tak mám kolo s krátkým rámem, vysoko řidítkama, vybraný tak abych se na něm cítila dobře a ne jak by se chlapovi zamlouvalo - první překážka překonána:-) druhá je teda to, že výlet dle mého gusta a jeho je úplně odlišná záležitost, tak to se buď poddá nebo nic, uvidíme. 

Offline LadyMary
1130 příspěvků moje polička 13. května 2018 18:40

Dvoje šaty, tři trička v COS a černé kalhoty v Promod...úspěšný víkend.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 13. května 2018 18:48

Gatita zajděte někam, kde tomu rozumí, kde respektují tělo cyklisty, vyberou správné kolo a nastaví na něm správný posez  (hledej bike fitting apod). Třeba výměna představce dělá hrozně moc a přitom je to maličkost. Přeju šťastný výběr, to je jasný, že špatně nastavený kolo ti požitek z jízdy zkazí.

Offline Evanilla
1212 příspěvků moje polička 13. května 2018 19:49

Oželela jsem jednu - dvě nikovky a konečně jsem si, po třech letech, do svého bytu pořídila televizi. Dokopal mě hokej, přeci jen online přenos na internetu není moc spolehlivý.

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 13. května 2018 20:10

Gatita 

Já jsem právě po x letech taky vytáhla to moje pravěký kolo, byli jsme se projet s manželem a ještě jedním manželským párem a já jsem na začátku výjižďky chlapům kladla takové dotazy, jako která brzda je přední a která zadní, jak se na tom kole řadí, atd. Kolo pro ostudu, já pro ostudu. Navíc ten můj dinosauraus je ocelový, takže těžký, brzdy už moc nebrzdí a z kopce jsem brzdila i ušima. A do mírného kopečku jsem funěla jak lokomotiva.

Když jsem si pak vzykoušela kolo kamarádky, to bylo úplně něco jiného, jelo se mi mnohem líp.. Manžel si kolo kupoval v OBI asi před deseti lety, takže o moc lepší než já ho nemá. 

Takže jsme si kolo objednali oba. Nejdřív radil kamarád, pak vybíral manžel podle rad na internetu a bylo to na prd oboje. Nakonec jsme šla na doporučení do cykloprodejny se servis, která funguje mnoho let v Olomouci, s majitelem - cyklo nadšencem a bývalým závodníkem jsme se domluvili na konzultaci, byli jsme tam asi 3 hodiny, vyzkoušela jsem si 8 různých kol, majitel všechno vysvětlil (a tak, že jsem to konečně pochopila i já, proč by doporučil zrovna tohle a tohle), nakonec nám z toho kola nechal základ, vyměnil vidlice, kliky, přehazovačku a já nevím, co všechno za lepší. Kolo je úplně jiné, než jsme si původně vybrali podle internetu, za to s mnohem lepší výbavou a ve výsledku i levnější. A já se fakt těším, přestože ani jeden nejsme žádní sportovci. Možná k tomu přispělo i to brzké léto.

Taky jsem zjistila, že jsem měla nevhodně zvolené kolo (no jo, když jsem tenkrát vybírala jen podle vzhledu), bylo na mě malé a měla jsem nízko sedlo, takže jsem se moc hrbila a zatěžovala nevhodně svaly. Pak se mi blbě jezdilo a nebavilo mě to.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 13. května 2018 21:30

LadyMary A ja som si hovorila že tie šaty sú určite COS! :)

Offline LadyMary
1130 příspěvků moje polička 13. května 2018 21:39

paktofonika Jojo, hned jsem je musela testnout a jsou super pohodlne 

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 13. května 2018 22:47

Objednala jsem si tenisky na sport, ne na parádu , tak snad mi padnou. 

Offline wendulka admin
16653 příspěvků moje polička 13. května 2018 23:47

Evanilla No nekecej. Ses včera nějak zapomněla pochlubit.

Offline Evanilla
1212 příspěvků moje polička 14. května 2018 07:48

wendulka To byla rychla impulzivni akce v nedeli dopoledne :) Tata vybral, odvezl a nainstaloval. Ale nakonec mam z toho i radost, ani jsem to necekala :) Ja na televizi koukam parkrat do roka, ale hokej me uz donutil. Vecer jsem stravila prestavovanim obyvaku.

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 14. května 2018 10:09

Se toho o víkendu sešlo nějak víc...

Offline wendulka admin
16653 příspěvků moje polička 14. května 2018 10:20

Evanilla Jo tak.

Offline tina
6315 příspěvků moje polička 14. května 2018 11:39

moninika u tebe v šatníku a botníku by se mi jistě líbilo

Offline Monulinecenka
409 příspěvků moje polička 14. května 2018 12:24

Konečně dorazila objednávka z Mango outletu. 

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 14. května 2018 15:39

tina 

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 14. května 2018 16:00

moninika Já vám závidím, že vám ty věci z COS vždycky tak sluší! Ten první top jsem si zkoušela a vypadala jsem v tom jak blbec. Už se těším na fotky ve vedlejším vlákně!

Offline umpalumpa
27 příspěvků moje polička 14. května 2018 16:30

razorblade Díky za inspiraci, objednánojsem zvědavá, jestli zvládnu nosit jiné kalhoty než černé...

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 14. května 2018 19:51

umpalumpa myslim, ze az ti na ne pristane par komplimentu (jako dneska mne, muhehe), tak se stanou nejoblibenejsima :) jsou hroznej lapac komplimentu, jsem neverila :)